Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

136b85fd-2020-toyota-yaris

Az új Yaris is kaphat GRMN változatot

2019. október 21. | Hírek Toyota | Címkék: , , , ,

A Toyota vezérigazgatója beszélt arról, hogy a Supra mellett több más alternatívát is kínál majd a sportos GR paletta. Adja magát, hogy a Yaris ismét megméretteti magát a hot hatch szegmensben.

Az új Yaris bemutatása óta foglalkoztatja a rajongókat, hogy vajon ebből is lesz-e brutál sportos GRMN változat. Hivatalosan ezt még most sem erősítették meg a gyáriak, ám Matt Harrison Toyota Europe vezérigazgató interjúja mindenképpen bizakodásra adhat okot.

“A Gazoo Racing stratégiája az, hogy nem csak az olyan sportos modelleket érdemes tovább gondolni, mint a Supra, hanem a kisebb, hétköznapibb autókkal is kifizetődő foglalkozni”- hangzott el az Autocar újságírójával folytatott beszélgetésben.

Harrison elmondta azt is, hogy ők szeretnék, ha a Yaris szépen beépülne a gyártó motorsportokban elért sikerei közé, így a Gazoo Racing csapata mindenképpen fog vele foglalkozni versenyautó szinten. Innen aztán már csak egy lépés egy újabb brutális utcai változat piacra dobása, ami a következő év folyamán akár már meg is történhet.

 

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.