Az Aston Martin vezérigazgatójaként folytatja Adrian Hallmark

Lemond a Bentley vezérigazgatói székéről Adrian Hallmark, hogy az Aston Martin élén folytassa pályafutását. Az egykori Ferrari-vezér, Amedeo Felisa helyét veszi át ezzel Hallmark.

Immár hat éve a Bentley vezérigazgatója Adrian Hallmark, ám most ez változni fog. A 61 éves igazgató ugyanis feláll a márka vezető székéből, hogy egy másikba üljön át, de most már a Volkswagen cégcsoporton kívül. Az Aston Martin éléről távozó, egykori Ferrari fejes, Amedeo Felisa helyét veszi át.

Az Aston Martin életében mostanság gyorsan változnak tehát a dolgok. Elég csak arra gondolni, hogy alig két éve történt egy nagyobb vezérigazgató-váltás, amikor is a korábbi AMG igazgató, a 2020-tól a pozícióját betöltő Tobias Moers helyére érkezett a Ferrari kötelékéből a már korábban említett Amedeo Felissa.

Hallmark nem azonnali hatállyal veszi át az Aston Martin vezetését, hanem októbertől kapja meg a feladatot. Addig is marad Felisa a helyén, aki többek között a DBS utódmodelljének a piaci bevezetését is leszervezi még távozása előtt.