A négy keréken guruló luxus megtestesítője a Lexani Ford F-550 átépítése

Amikor azt hiszed, hogy nem lehet már tovább fokozni a fényűzést, akkor mindig van egy gyártó, aki rátesz egy lapáttal az eddigiekre. Mint például most a Lexani, aki négy keréken guruló magángépet csinált a Ford F-550-ből.

Bizony, a nemes egyszerűséggel csak G-77 Sky Master névre keresztelt luxusjárgány belső kialakítása a legdrágább magángépekével vetekszik.  Nem csak azért, mert például az ablakok megoldása a repülőgépes formát követi és nagy képernyő van a falon, hanem például itt van a hat darab, olasz bőrrel bevont, fűthető-hűthető és bárhogyan forgatható masszázs ülés, melyekhez lábtámasz és nemes fából kialakított pohártartó is tartozik.

Ami ennél is meglepőbb, hogy van egy külön lezárható tárgyalószoba, mely igény esetén hálószobává alakítható, illetve itt találhatunk még két kijelzőt is, ha éppen néznénk valamit mondjuk a Netflixen, mert hát természetesen internet is van a fedélzeten. WC? Természetesen van, kötelező jelleggel 24 karátos arany díszítéssel. Ez utóbbi nemesfémet nem kis mennyiségben megtalálhatjuk egyébként a konyhai részlegen is.

A Lexani tehát tényleg nem túloz, amikor azt mondja, hogy ezt a járművet nem lehet kategorizálni, egyszerűen csak a luxus igazi megtestesítője. Ár? Potom 1 millió dollárt kérnek el az átalakításért a mesterek.