Múltidéző fényezéssel is kérhető a limitált Alfa Romeo Giulia széria

Az Alfa Romeo egyik legnagyobb dobása volt az utóbbi időben a Giulia GTA és a GTAm bemutatása. Most még tovább mentek: legendás versenyautók mintázata is kérhető az ünnepi limitált szériákhoz.

Már korábban mi is beszámoltunk róla, hogy fennállása 110 éves évfordulóját két elképesztően izgalmas Giulia limitált szériával ünnepli az Alfa Romeo. A GTA és a GTAm technikai részletei már ismertek, most viszont egy extra finomság került bejelentésre, ami tetszeni fog a szerencsés vásárlóknak.

Az olaszok dizájnstúdiója, a Centro Stile ugyanis elkészítette az elmúlt időszak legendás Alfa Romeo versenyautóinak a festését a GTA szériák számára. Ha ez nem lenne elég, akkor egyedi rajtszámot is kérhetünk a járgány oldalára, illetve az egész beltér testre szabható. Ez annyit tesz, hogy mi mondjuk meg, hogy milyen színű legyen a bukókeret vagy a díszvarrás, illetve az ülés mintázatát is kedvünkre alakíthatjuk.

Érdekes extra még a fényezés mintáját magán viselő autóponyva is, mellyel a különlegességet úgy védhetjük meg a környezet viszontagságaitól, hogy közben nem rejtjük véka alá, hogy mit is takartunk le.