Klasszikus Mustangot használtak, hogy Playstationt lopjanak

Görögországban három fiatal egészen egyedi módját választotta a Playstation lopásnak. Egy klasszikus 67-es Ford Mustangot kötöttek el csak azért, hogy azzal hajtsanak be este egy bezárt elektronikai boltba a készülékekért.

Habár a legtöbb tolvaj általában csendben szeret „dolgozni”, vannak olyanok is, akik nem riadnak vissza a látványos és hangos rombolástól sem. Ez utóbbi tábort erősíti az a három görög srác, akik egy helyi elektronikai szakáruházba rontottak be, hogy Playstation-t szerezzenek maguknak.

Persze, este a bolt zárva volt, így meg kellett oldani a vaskapuk áttörését, amihez adta magát, hogy el kell lopni egy autót a környékről és azzal kell megpróbálni áttörni a védvonalat. Ehhez a legtöbb tolvaj valami átlagos gépet választott volna, esetünkben azonban úgy tűnik, hogy ínyencekkel állunk szemben. A srácok ugyanis egy átépített 67-es Ford Mustangot kötöttek el, majd áthajtottak vele az ajtón és ott is hagyták.

A ritka járgányban csaknem 5000 eurós kár keletkezett, a boltból viszont egyedül 3 darab új Playstation tűnt el, azaz a srácok csak azt vitték el, amihez a játékhoz szükségük lesz.