Klasszikus Ferrari 19 lóerővel? Nem rossz ez, ha a célközönséget a gyermekek teszik ki

A Little Car Company arról ismert, hogy neves klasszikusok modelleket tesz elérhetővé gyerekek számára. Most a Ferrari Testa Rossa átiratukat gondoltak tovább, azaz itt versenycsomaggal ellátott elektromos verzió.

A Little Car Company egy igencsak különleges cég, amely azzal foglalkozik, hogy legendás autókból csinál kicsinyített változatokat gyerekeknek. És itt ne a kínai éppen csak felismerhető változatokra kell gondolni, hanem tényleg úgy néznek ki a járgányok, mint az eredetijük, csak éppen kisebbek.

Anno mi is beszámoltunk arról, hogy összehozták az 1957-es Ferrari 250 Testa Rossa kiskorúaknak szánt változatát is, melynek meghajtásáról egy 5 lóerős teljesítményre képes elektromos motor gondoskodik.

Persze, ez alaposan elmarad az igazi gyári változat teljesítményétől, de vegyük figyelembe, hogy ezt a járgányt 14 éves gyerekek is vezethetik. Nem sokkal később érkezett egy még erősebb, 16 lóerős változat Testa Rossa J néven, mellyel már akár 80 kilométeres óránkénti sebességet is elérhet a csemete a családi palota hátsó kertjében.

Persze, biztosan volt egy pár tehetős vásárló, akinek gyermeke kevesellte ezeket az adatokat, így most a Little Car Company bemutatta a Testa Rossa J gyermekjárgány versenyautósabb változatát, melynek elektromos motorja már ebben a kategóriában egészen soknak számító 19 lóerőt képes leadni. Ez a Pacco Gara kivitel, mely nem csak teljesítményben nyújt többet, hanem alapáron jár hozzá a lecsavarozható bukócső, a visszapillantó tükör és egy extra fényszórópár a hűtőmaszkra erősítve.

Minden külső és belső részlet megtervezésekor a Little Car Company egyeztetett a Ferrarival és csak az ő engedélyükkel valósulhatott meg a projekt, így érthető módon egy kimondottan szépen kidolgozott másolatról van szó. Az árazása egyelőre nem ismert, de nem olyan régen a valamivel gyengébb Testa Rossa J-ért 93 ezer eurót, azaz majdnem 35 millió forintot kellett kifizetniük a tehetős szülőknek.