Két brutál G-osztály átiratot mutatott be egyszerre a Brabus

A Brabus egyszerre két új G-osztály átiratról rántotta le a leplet. Mind a kettő brutálisan erős, ráadásul kimondottan keveset készítenek el belőlük.

Kezelésbe vette a legújabb Mercedes G-osztály generációt is a Brabus, ráadásul nem is egy, hanem mindjárt kettő felvonásban. Itt a Black Ops és a Shadow 800 kivitel, mindösszesen 10-10 példány erejéig.

Ami közös a két verzióban a limitált példányszámon kívül, az a 800 lóerős 4 literes ikerturbós V8-as egység nem elhanyagolható 1000 Nm-es nyomatékkal megtámogatva.

A Black Ops 800 koromfekete fényezéssel készül, a belső tér pedig vörös díszítőelemekkel lett megbolondítva. Természetesen alap a 10 centiméteres Brabus szélesítés is, amely brutális hatással bír a 23-as Monoblock F Platinum Special Edition felnikkel kiegészítve.

A Shadow 800 fegyverszürke fényezéssel érkezik, néhány alig észrevehető karbon elemmel megbolondítva a belső tér pedig  szürke-fekete és némi piros szín összegyúrásából született meg. Ebben az esetben is jár a szélesítés a csomaghoz és az előbb említett 23-as egyedi felni szett.

Mind a két Brabus G-osztály 4,1 másodperc alatt teljesíti a 100-as sprintet, a végsebességük pedig 240-es óránkénti tempónál van elektronikusan szabályozva.

Brabus Black Ops 800:

Brabus Shadow 800: