Így parádézott Donald Trump a Daytona 500-on

Az amerikai elnök tiszteletét tette az idei Daytona 500 futamon, és ha már ott volt, akkor a „szörny” becenévvel ellátott elnöki limuzinnal is gurult egyet a pályán.

Donald Trump volt a fővédnöke az idei Daytona 500 futamnak, ami nem kis szó, lévén hogy utoljára George W. Bush vállalkozott erre még 2004-ben. Most viszont nem csak beszédet kaptak a helyszínre látogatók az elnöktől, hanem bizony a „szörny” néven emlegetett elnöki limuzin is megtekinthető volt a pályán.

Az elnöki konvoj ugyanis körbe ment egyet, bár természetesen nem beszélhetünk ebben az esetben versenytempóról. Nem csak az elnök biztonsága miatt nem rúgták el a méretes limuzinnak, hanem azért sem, mert a 9 tonnás önsúly és a tömör defektmentes gumik miatt talán egy busz is alkalmasabb a tempós körözésre, mint a szörnyeteg.

A parádé látványosra sikeredett, de nem mondható, hogy szerencsét hozott a mezőnynek. Az elnöki kör után ugyanis úgy elkezdett szakadni az eső, hogy egy egész napot halasztani kellett az egész rendezvényt.