Felfrissült a csúcs Navara, már jövő hónaptól rendelhető a tovább finomított N-Guard felszereltség

A Nissan egy kis frissítésnek vetette alá a platós Navarát, de csak a csúcsnak számító N-Guard kivitelhez nyúltak hozzá. Nagyobb prémium és jobb használhatóság jellemzi mostantól.

A Nissan a kor követelményeihez igazította a Navara pickup legmagasabb felszereltségi szintjét. Az N-Guard változatok mostantól kényelmesebbek és feltűnőbbek, mint eddig bármikor.

Külső tekintetében például négy új szín került bevezetésre, melyek közül a leglátványosabb az „elektromos kék” árnyalat, de kérhető komoly hatást keltő szürke, fehér és fekete fényezés is az autóhoz. Mindezek mellett alakítottak a plató felületén is, így az mostantól strapabíróbb és használhatóbb a mindennapokban.

A belső térben megjelentek a kék varrások és a lábtér világítás, ezzel alaposan megdobva a prémium érzetet utazás közben. Persze, egy pickup elsődlegesen munkaeszköz, de azért nem árt, ha a mindennapokban is kellemes társa az embernek.

Pontosan ezen segít a ráncfelvarrás legfontosabb hozománya, ami nem más, mint a hátsó laprugós felfüggesztés többlengőkarosra cserélése. Ezzel mostantól akkor sem pattog el durván az autó hátulja, ha éppen üres a raktér, azaz nem kell mindenáron cementes zsákot magunkkal hurcolni, ha csak mondjuk a gyereket vinnék el az iskoláig.

A motorpalettát nem érinti a frissítés, az N-Guard kivitel továbbra is 2,3 literes négyhengeres dízellel lesz elérhető, alapáron olyan tételekkel, mint például a vészfék asszisztens, a 360 fokos kamera rendszer és a 8 colos érintőképernyővel társított infotainment rendszer.