Felemás felszereltséggel érkezett meg a kereskedésbe egy új Chrysler 300-as

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a PSA-FCA egyesüléssel sem biztos a Chrysler márka jövője, az ilyen bakik pedig még inkább aláássák az amerikai gyártó megítélését. Felemás felszereltséggel érkezett meg egy példány a kereskedésbe.

A Chrysler az elmúlt időszakban nem büszkélkedhet komoly vásárlói bázissal, ráadásul az egykoron nagy névnek számító márka igencsak visszafogott, kéttagú palettával rendelkezik. A Pacifica és a 300 C kapható Amerikában, de a gyártó a jelek szerint eme két típus összeállításával sem bír el maradéktalanul.

Történt nemrég ugyanis, hogy egy amerikai kereskedésben rendelt 300-as modell nem éppen a hibátlan állapotban érkezett meg átadásra. Nem arról van szó, hogy szállítás közben összetörték volna, arra ugyanis lenne logikus magyarázat. A felemás felszereltségi szintre viszont nem igazán van.

A szóban forgó példányhoz a megrendelő kérte az 1500 dolláros króm csomagot is, ami csak részben került fel az autóra. Egészen pontosan a négy ablakkeret közül csak három lett krómozott ráadásul a két fényszóró is különbözik egymástól. Érdekesség, hogy a króm visszapillantó tükörház azért felkerült a fekete kerettel legyártott ajtóra is.

A gyártó tehát minőségellenőrzés szempontjából sincs szemmel láthatóan a helyzet magaslatán, ami nem túl jó ajánlólevél a megmaradáshoz.

(képek: Jacksonville Chrysler Dodge Jeep Ram )