Duplán lopták el az Audit

Amerikában egy hotel alkalmazottja vitte el egy kis élményautózásra az egyik vendég Audiját, majd ellopták tőle is a „kölcsönvett” járgányt.

A világ egyik legkellemetlenebb élménye, ha kedvenc járgányunknak egyszer csak hűlt helyét találjuk. Az még durvább, ha mi magunk bízzuk az autónkat arra, aki később eltulajdonítja azt. Már pedig egy amerikai Audi tulajdonossal pontosan ez esett meg.

Történt ugyanis, hogy emberünk egy baltimore-i szállodában szállt meg, érkezéskor pedig átadta a szálloda alkalmazottjának az RS7-esét, hogy az parkolja le. Idáig megszokott a sztori, csak hogy az alkalmazott nem a parkolóba vitte a kocsit, hanem elment egy élményautózásra vele, majd meglátogatott egy autós találkozót is.

Ezt még mindig megúszhatta volna, ha időben visszaér a kocsival, csak hogy még egy csavar került a sztoriba: a találkozón tőle is ellopták a járgányt. Egészen pontosan három ember pattant be mellé, míg ő a hátsó ülésen várakozott, majd kidobták az Audiból és elhajtottak vele. A sztorinak még mindig nincs vége, az RS7-es ugyanis nem sokkal később előkerült, de már erősen rommá törve, a belseje pedig fel lett locsolva benzinnel.

Természetesen a rendőrség azonnal elkezdte az ügy felgöngyölítését, melynek jelenleg elsőszámú gyanúsítottja a szállodai alkalmazott, de azokat is keresik, akik másodjára is eltulajdonították az autót.

A borítókép illusztráció

forrás: Carscoops