Amikor súlyosan elgurul a gyógyszer

Amerikában egy nő rendezett ámokfutást egy bevásárlóközpont parkolójában, mert hát milyen dolog az, hogy egy másik autós megérkezik mögé, mikor éppen kitolatna.

Valamilyen szinten érthető, hogy a mai rohanó és problémákkal átszőtt világban az emberek egy része türelmetlenebb és idegesebb az áltagnál, de azért ez nem indok arra, hogy teljesen elveszítse valaki a kontrollt maga felett. Már pedig Amerikában pontosan ez történt meg egy hölgyeménnyel, aki ki szeretett volna tolatni egy parkolóhelyről, de éppen jött valaki. Felháborító!

A nő, ahogy kell, neki is ment a szerencsétlen srác autójának, majd kiszállt és kikérte magának, hogy ez milyen dolog. Ez megesik, nem nagy dolog! Az viszont, hogy a nő ezután szabályos ámokfutásba kezdett, már koránt sem mindennapi. Az eset a romboláson kívül egy másik dologra is felhívja a figyelmet. Mégpedig arra, hogy az egész dolog nem ér annyit, hogy az életünket kockáztassuk, azaz ha valakinek kilométerekre gurul el a gyógyszere, akkor nem csoszogunk az autója mögé és várjuk a csodát. Mert bizony, a srácnak most mázlija volt, hogy nem esett el és nem ment át rajta a szemlátomást becsavarodott hölgyemény! A kocsit meg lehet javítani, ha te kilapulsz, akkor nincs az a pénz és biztosító, ami visszahoz az élők sorába!