Autós kütyük Karácsonyra

christmas_shopping

1. Pohár-és palacktartartó
Ennek a praktikus tartónak biztos sok autóvezető örülne, hiszen jó néhány autóban vagy egyáltalán nincs kialakítva pohártartó, vagy ami van, az tele van valami mással. Ráadásul ezt oda helyezhetjük az autón belül, ahová csak akarjuk.

hotarolos pohar2. Hőtárolós pohár
Hideg, téli reggeleken igazi megváltás  forró kávét vagy teát kortyolgatni a dugóban ülve. Ez a hasznos melegentartó pohár tuti biztos karácsonyi ajándék minden autósnak.

3. USB-elosztó
Mivel egyre több elektronikai eszközt használunk, és mivel mindennek van már USB csatlakozója, elengedhetetlen egy USB-elosztó a kocsinkban. Mobiltelefonhoz, GPS-hez, laptophoz is használható és életet ment, ha például eltévedtünk egy számunkra teljesen ismeretlen környéken, és pont lemerült telefon…

4. Nano-pad
Az autóban kallódó apró tárgyaknak kínál megoldást a csúszásgátló nano-pad. Ez a vákuum technológiával működő szerkezet az autó bármely részére felragasztható anélkül, hogy nyomot hagyna.

5. Biztonsági öv-riasztó
A kisgyermekekkel utazóknak segítség ez a biztonsági öv-riasztó készülék. Nem kell egyfolytában a tükörben a gyereket figyelni, mert a szerkezet azonnali csipogással jelzi, ha a prücsök sikerrel kicsatolta magát.

biztöv-riasztó