Versenyautós külsőt kapott az Audi TTS, avagy itt a Competition Plus csomag

Mechanikailag nem változtat semmit az Audi TT legerősebb változatán, a Competition Plus csomag mégis sokat ad hozzá a sportautós élményhez. A külső és a belső kapott némi versenyautós dízájnt.

Új csomaggal bűvült az Audi TTS kínálata, mely Competition Plus néven került be a kínálatba. Lényegében egy külső és belső csinosító csomagról van szó, de abból a látványosabb fajtáról beszélünk.

Az ilyen specifikációval rendelt TTS modellek leglátványosabb ismertető jele a fix méretes hátsó szárny és az Audi embléma megjelenítése a küszöb felső részén. Újak a LED fényszóról is, illetve gigantikus, 20 colos fekete felni szett feszül a német sportkocsi alatt.

Az utastérben is találunk bőséggel változtatásokat, más például a virtuális műszeregység grafikája, teljesen új,  exkluzív kivitelű bőrkárpitozást láthatunk az üléseken, a környezetet pedig karbon mintázatú betétek illetve piros vagy kék festésű  légbeömlők bolondítják tovább. Alcantara borítást kapott a váltógomb és a kormánykerék is, az utóbbin ráadásul középállás jelző is található, mint az igazi versenyautókon.

Mivel a csomag csak a dizájnon változtat, a TTS orrában továbbra is a 320 lóerős 2 literes TFSi turbós benzines egység dolgozik.