Sportos felszereltségi szinttel gyarapodott a Hyundai i20

Bármennyire pici, egy Hyundai nem létezhet sokáig N Line felszereltségi szint nélkül. Most az i20 kapta meg a kötelező sportosító csomagot.

A Hyundai előszeretettel sportosítja a paletta minden tagját, legyen szó akár közepes kombiról vagy éppen egy méretes szabadidő járgányról. Természetesen a kínálat alja sem maradhat ki a mókából, azaz megérkezett az i20 modellhez is az N Line felszereltség.

A recept a régi, azaz van itt morcosabb első lökhárító, egyedi hűtőrács mintázat, kéttónusú fényezéssel ellátott 17-es könnyűfém felni szett és hangsúlyos N Line felirat az orrészen. A hátsó traktusnál szintén az átrajzolt lökhárító érhető tetten melynek alja diffúzorszerű kialakítást kapott háromszög alakú ködfényszóróval. A fényezés lehet fekete, sárga, szürke és fehér, a legutóbbi akár övvonal felett fekete átmenettel.

A belső térben az N logóval ellátott sportülések jelentik a különbséget az alap változatokhoz képest, illetve van még itt fém pedálsor, vörös cérnával varrt bőrkormány és váltószoknya is.

A sportosított i20 egyedül az 1 literes T-GDI turbós egységgel érhető el, abból is a 120 lóerős verzió jár hozzá mild-hibrid rásegítéssel.