Saját táska kollekciót dob piacra a Bugatti

Új táskakollekciót dob piacra a Bugatti, melyet a neves olasz divattervező cég, a Schedoni fog legyártani nekik. Minden darab úgy készül el, hogy az tökéletesen illeszkedjen a legújabb Bugatti modellekbe.

Egy Bugatti tulajdonosa nem teheti meg, hogy holmi mindenki számára elérhető táskákkal rohangásszon, ezen a szinten már ugyanis elvárt dolog, hogy az ember minden tekintetben a többiek felé emelkedjen. Miért? Mert autó terén ugyan ezt teszi, hiszen ebben a kategóriában már inkább státusszimbólumról beszélhetünk, mint közlekedési tárgyakról.

Na szóval ezért is hangzik csak első nekifutásra hülyeségnek, hogy a neves sportkocsi gyártó összebútorozott az olasz Schedoni divatcéggel, hogy megalkossák a saját táska kollekciójukat, mely minden tekintetben passzol a méregdrága és még annál is erősebb járgányokhoz.

Először is, az egyik legfontosabb pont, hogy az új divatcuccok pontosan olyan méretekkel rendelkeznek, hogy éppen passzoljanak a Chiron, a Divo és a Centodieci igencsak visszafogott tároló részeibe, a megjelenésük viszont teljes mértékben testre szabható, már ami a színösszeállítást illeti. Mert anyagok terén a táska ugyan abból a bőrből épül fel, melyből a kocsik belső terét is kialakítják.

A Schedoni elmondása szerint minden egyes darab elkészítéséhez 110 munkaórára van szükség, mivel természetesen kézzel állítják össze őket a legnevesebb szakemberek nem kevesebb mint 150 darab bőrdarabból.

Ára? Egyelőre nem publikus! De ha érdekel ez a kérdés, akkor nem is te vagy a termék célközönsége!