Prémium belsőt kapott az Alpine A110

A kis francia sportkocsi egyértelműen a vezetés élményét helyezi előtérbe, nem pedig a prémium érzetet. Alapból ez nem baj, viszont a Carlex beavatkozásának köszönhetően most már a luxusra vágyók is megtalálhatják az autóval a számításaikat.

A Renault égisze alatt feléledt Alpine első modern sportkocsika az A110. Ez a kis élményautó főleg a sportosságot képviseli, a mérnökök érthető módon nem igazán figyeltek a prémium érzetre. Persze, az alap célközönségnek ez nem is fontos, viszont nagyon sokan vannak, akik azért szeretik megtapasztalni a luxus érzését vezetés közben. Számukra nyújt kiváló alternatívát a Carlex Design.

A tuningosok ugyanis most a kis francia belső terét dolgozták át eléggé minőségi megoldásokkal. Az átépítésben egyértelműen a fehér bőrözés dominál, ám találhatóak szép számmal Alpine kék berakások is. A gyárilag alkalmazott műanyagok ezzel csaknem teljes mértékben eltűntek a sportkocsi utasteréből, teljesen új szintre emelve a minőségérzetet.

A hajtáslánchoz ezúttal nem nyúltak hozzá a mesterek, hiszen a 252 lóerős 1,8 literes egység bőven elegendő ahhoz, amit az autó képvisel.