Megújult a Jaguar XF

A jaguar kötelező ráncfelvarrást végzett az XF modellen, melynek köszönhetően sportosabb lett az összkép a motorpaletta pedig egy mild-hibrid dízellel bővült ki.

Hozzányúlt a Jaguar az XF modelljéhez, melynek köszönhetően nem csak modernebb, hanem lendületesebb is lett az autó megjelenése. A ráncfelvarrást legkönnyebben a teljesen megújult hűtőmaszkon érhetjük tetten de megváltozott a LED-es fényszóró rajzolata is, mely mostantól opcionálisan pixel LED technológiával is elérhető. Megnagyobbodott az első lökhárító „kamu” légbeömlője is, illetve a hátsó lökös is sportosabb rajzolattal rendelkezik.

A belső térben a legnagyobb változást a műszerfal átalakulása jelenti. Ezen középen találhatjuk az új 11 colos érintőképernyőt, mely már az új, folyamatos internet kapcsolattal rendelkező PiVi infotainment rendszer része. Megváltoztak az ülések is, mely a szélesebb párnázatnak köszönhetően szélesebbek és új masszás funkciókat is tartalmaznak, illetve most már az alacsonyabb felszereltségi szintek esetén is megtalálható a fejtámlákon a dombornyomott vadmacska szimbólumok.

Technikai téren is történ újítás, mely jelen esetben a konszern új fejlesztésű mild-hibrid kétliteres dízel egységét jelenti 204 lóerős kivitelben. Mindezek mellett még megtalálható két benzines egység is a palettán. Ezek mindegyike négyhengeres és kétliteres, a teljesítményük viszont lehet 250 vagy 300 lóerő választástól függően.