Megérkezett az első kép az új Opel Corsáról

Nagyon úgy tűnik, hogy a végső stádiumába érkezett az új generációs Opel Corsa fejlesztése. Itt az első hivatalos fotó a Peugeot 208 villámos testvérmodelljéről.

Ugyan még hónapok vannak hátra a hivatalos leleplezésig, az Opel kiadta az első olyan képet, melyen hivatalosan is a Corsa új generációja látható. A PSA CMP padlólemezére épülő kisautóból első körben a fényszórót mutatták meg a gyáriak.

Ennek köszönhetően már tudhatjuk, hogy az F Corsa is megkapja az IntelliLux LED mátrix fényszórókat, így most már a kis Opel sem vakítja el a szemből érkezőket távolsági fény használata esetén sem.

A lámpatest formája egyébként csak nyomokban tartalmazza az előd vonalat, de ez az egész karosszériáról elmondható. A kis Opel ugyanis annyira megváltozott karakterrel érkezik majd a kémfotók tanulsága szerint, hogy az álcázás ellenére azonban szembeötlő a különbség.

Az új Corsa három- és négyhengeres turbós motorokkal lesz majd kapható, mindezek mellett a későbbiekben pedig lesz egy tisztán elektromos variáns is eCorsa néven.

(képek forrása: www.carscoops.com)