Látványos koncepcióként mutatkozott be az új 4-es BMW

A Frankfurti Autószalonon a BMW standján mutatta meg magát az új 4-es generáció. Egyelőre koncepció szinten, de a dizájn a gyáriak szerint már majdnem végleges.

Gyakorlatilag meglepetésként jelent meg Frankfurtban a BMW standján az új 4-es koncepció, hiszen alig lehetett tudni arról, hogy fejlesztés alatt van. Most viszont teljes pompájában csodálhatjuk meg, ezzel betekintést nyerve a bajor kupé következő generációjánál alkalmazandó új formai irányzatba.

Természetesen a hűtőrács jelen esetben is hangsúlyos, sőt a motorháztető domborításának köszönhetően agresszívabbak az óriás vesék, mind eddig bármikor.

Agresszióból a lézeres fényszórók kiképzésénél sincs hiány, amit még magasabb szintre emel a lökhárító óriási nyílása a fényforrások alatt. Hátul a 8-as szériánál megszokott összképet kapjuk, szerencsére kisebb méretben is ugyan olyan szépen kidolgozva.

A technikai részletekről egyelőre nem esett szó, a BMW képviselői most ugyanis kimondottan az új dizájnt szeretnék szemléltetni a szalonra látogatóknak.