Keressük a legrondább autókat: Isuzu VehiCROSS

Egy brit szaklap nemrégiben közzétett egy hetes listát azokról az autókról, amelyek megérdemelték a süllyesztőt. (Lásd itt: https://www.autostart.hu/blog/?p=17495). Ezen felbuzdulva mi is elkezdtük keresni a világ legnagyobb autóipari tévedéseit. Minden héten ajánlunk egy-egy modellt, amelyre várjuk a szavatokat a Facebookon!

Íme mai jelöltünk, az Isuzu VehiCROSS, amely remek példa egyben arra, hogy mennyire megosztó is ez a téma. Sorozatunk elindítása óta jó néhány kritikát kaptunk, amelyek zöme azzal kapcsolatos, hogy az autók megítélése esztétikai, végső soron szubjektív ízlés kérdése. Ha nem így lenne, akkor a kevésbé attraktívra –vagy mondjuk inkább úgy, hogy megosztóra – sikerült modellekből egyáltalán nem fogyott volna. Holott vették mindegyiket – még ha nem is feltétlenül nagy darabszámban.

Az Isuzu VehiCrosst mindössze két évig, 1997 és 1999 között gyártotta a japán márka, főleg az észak-amerikai piacra. Bár a típusból alig 1700 példányt adtak el és a CNBC saját TOP10-es listájára is felkerült a legcsúnyább autók kategóriájában, a tekintélyes amerikai Motor Trend magazin 1999-ben a legjobb SUV-ok listájára tette fel. És szerintetek?  Ha helye lenne a mi TOP10-es listánkon, szavazzatok rá lájkkal a Facebook-csatornánkon!