Ferrari a földúton

A legtöbb ember számára a sportkocsi kimondottan aszfaltra való. Na de mi van akkor, ha megváltozik ez a nézet? Akkor lesz poros a Ferrari F40 és parkol le a fűben a Lamborghini Gallardo.

Az igazi sportkocsi különlegességek az idejük legnagyobb részét általában hűtött-fűtött garázsokban töltik, vagy ha elő is veszik őket, maximum pár kilométer erejéig mennek velük jó minőségű útburkolaton. Pedig ezek a járgányok is magukban hordozzák az élvezeti faktort az aszfaltról letérve is, csupán tudni kell, hogy mit lehet velük megtenni és mit nem.

Adott például a sárga Ferrari F40, melynek tulajdonosa nem riad vissza a földúttól sem, így vígan csúsztatja a porban a ritka sportkocsit és aknázza ki a technikában rejlő lehetőségeket. Ismerős lehet valahonnan a sztori? Anno a tehetős youtuber, Tax The Rich több ízben eljátszotta, talán picit merészebb megoldásokkal is.

A mostani videóban azonban nem csak az F40-es került le az útról, hanem láthatunk többek között Yaris GR-t táncolni a fűben, illetve a közeghez leginkább illő homokfutók is oda tesznek a látványnak. Nézd, csodálkozz és érezd a szabadság szelét!