Egyre többet mutat magából a Skoda Scala

Alig egy hét van hátra a Skoda Rapid utódjának szánt Scala leleplezéséig, így egyre többet mutatnak meg belőle a gyáriak. Most álcázás nélkül kapunk képet a belsőről, a kocsi külseje azonban még össze van firkálva.

A Skoda hónapok óta promózza a Rapid utódjának szánt és a szegmenset megreformáló Scala modellt, ám eddig igencsak kevés részletet árultak el. Technikai adatokat most sem kapunk, ám alig egy héttel a leleplezés előtt már tisztán láthatjuk, mi fogadja majd belül a jövőbeli vásárlókat.

Első ránézésre az esztétikával és a minőséggel tényleg nem lesz baj, a 9,2 colos kijelző pedig egyértelműen a kategória legnagyobbja lesz. Ízléses a műszerfal fa díszbetéte is, de azt azért meg kell említeni, hogy a Scala továbbra is a megfizethető kategóriát képviseli majd, így természetesen fa hatású műanyagról van szó.

A külső megjelenésből is egyre többet mutatnak a gyáriak. A mellékelt képeken ugyan rendesen le van graffitizve a Scala, ám az már most kivehető, hogy egy klasszikus ötajtós hatch formáról lesz szó tipikus Skoda márkaarculattal.