Drift a Nordschleifén

Vaughn Gittin Jr. az amerikai driftes fenegyerek ezúttal a Zöld Pokolba látogatott. Ha már ott volt, végig is driftelte a hírhedt pályát.

Ha egy picit is jártas vagy a drift világában, akkor Vaughn Gittin Jr.-t kötve hiszem, hogy be kell mutatnom neked. Ha viszont eddig nem figyeltél volna fel az amerikai fenegyerekre, akkor mostantól garantált, hogy nem megy ki a fejedből.

Gittin ugyanis most nem egy hivatalos drift pályán teljesített profin, hanem nemes egyszerűséggel és lazasággal nekiesett a Zöld Pokolnak, hogy többet menjen keresztben, mint hosszában. A Nordschleife még normálisan autózva is az egyik legveszélyesebb és legnehezebb pálya, egy 900 lóerős Mustang RTR-el csúszkálva pedig tényleg óriási teljesítmény végig száguldani rajta. Neki sikerült, és tényleg minden kanyart stílusosan vett be.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy a hivatalos közlemény szerint mire teljesítette a kört, a pilóta három garnitúra gumit használt fel, azaz a filmecske több felvételből lett összeállítva. Természetesen az élvezeti értékéből és a dicsőségből ez semmit sem vesz el.