Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

next-opel-insignia-will-also-become-a-crossover-in-2022-139968_1

Crossover hibrid lehet a következő Opel Insignia

2019. december 23. | Hírek Opel | Címkék: , , ,

Az Opel még csak most kezdte meg az Insignia ráncfelvarrás leleplezését, ám sokakat máris az foglalkoztat, hogy merre tart a modell jövője. 

Éppen csak lelepleződött az Opel Insignia ráncfelvarrása, máris az foglalkoztatja a rajongókat, hogy merre lesz tovább. Mert, hogy a tervek szerint 2022-ben kifut a jelenlegi generáció, a gyártók pedig sorra hagyják magukra a “hagyományos” limuzinokat és a kombikat.

Ezért is érdekes az Auto Express értesülése, miszerint kategóriát vált az Insignia két év múlva. A hír ráadásul nem éppen légből kapott, hiszen a Vauxhall ügyvezető igazgatója, Stephen Norman világított rá a változás tényére.

“Az ipar egyre inkább azon töpreng, hogy mi lesz az SUV mánia után. Szerintünk pontosan ezt fogjuk megmutatni az Insigniával, mely a márka történetének legnagyobb átalakulása előtt áll”.- hangzott el az interjúban.

Az is elhangzott, hogy nem hagyományosan crossoveresedik az Insignia, hanem az újdonság lényegében átmenet lesz az SUV és az MPV kategória között. Nagyjából úgy, ahogy a Renault újra pozícionálta az Espace-t pár évvel ezelőtt.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.