Az ág is húzza a Corvette C8 bevezetését: leállították a rendelésfelvételt az új sportkocsira

A Chevrolet folyamatosan akadályokba ütközik az új Corvette gyártásával kapcsolatban. Most már nem vesznek fel újabb előjegyzéseket, mert nem tudni mikor tudnák azokat teljesíteni.

A Chevrolet a Corvette új generációját mint élete nagy dobását élte meg. A sportkocsi a legtöbb tesztelő szerint parádésan sikerült, ráadásul az ára is teljesen elfogadható tartományba lett belőve, így érthető, hogy tömegesen érkeztek be rá a megrendelések. Csak hogy már hónapokkal ezelőtt elkezdett kialakulni egy folyamat, ami most az értékesítés teljes leállításához vezetett.

Először jött a beszállító rendszer összeomlása, majd sztrájkba kezdtek a munkavállalók is. Már úgy tűnt, hogy sikerül megegyezni a dolgozókkal, amikor kirobbant Amerikában is a koronavírus járvány, ami újabb leállást eredményezett. Nincs mit tenni, egyszerűen nem tud elég autót gyártani a Chevrolet, így azonnal leállították a további értékesítést. Akik eddig befizettek a járgányra, azok sem biztos, hogy idén hozzájutnak a sportkocsihoz, a gyártó ugyanis brutális lemaradásról számolt be.