Magától süti a Pizzát az üzemanyagcellás Toyota Tundra

A Toyota a SEMA Show-ra készül egy igencsak különleges tanulmánnyal. Eleve már az is nagy szó, hogy üzemanyagcellás megoldást kapott egy Tundra, ám nem ez a legfurcsább részlete a Tundra Pie Pro-nak.

A Toyota két Tundra átirattal is készül az idei SEMA Show-ra, ám a mindennapi ember számára talán a Pie Pro átirat lehet érdekes.

Nem azért, mert hidrogéncellával működik, a hajtást pedig csak az első tengelyre engedték rá a gyáriak, hanem inkább az lehet érdekfeszítő, amit a platón találhatunk.

Az autót ugyanis a Toyota a Pizza Hut-al együttműködve építette, így a platón egy pizza sütő állomás kapott helyet. Ebben még semmi különleges sem lenne, csak hogy jelen esetben nem emberek készítik a sokak által kedvelt eledelt, hanem teljesen automatizált a folyamat. Az alapot egy robotkar veszi ki a hűtőből és helyezi rá a sütőre, míg egy másik a feltéttel és a folyamat végén a kész étel átadásával foglalkozik. Zseniális elképzelés, ráadásul a tableten leadott rendelés és a kész pizza átvétele között csak hat perc telik el.