Letisztultabb, de egyben sportosabb is lesz a Hyundai Kona

Hivatalosan még nem mutatkozott be a Hyundai Kona ráncfelvarrása, ám részletfotókat már most közzé tett a gyártó a beavatkozásról. Alaposan megváltozik az autó orra.

A Hyundai a Kona modellciklus közepi ráncfelvarrásának a bemutatására készül, így el is kezdték szivárogtatni a kedvcsináló részletfotókat. Az első ilyen képeken az új orr kialakítást szemlélhetjük meg.

Az már azonnal szembetűnik, hogy letisztultabb és mégis sportosabb lesz a kisméretű SUV megjelenése, ugyanis a normál változatoknál eltűnik az eddigi jellegzetességnek számító hűtőrács fölötti légbeömlő, viszont a kettéosztott lámpák alsó része rendezettebb és elnyújtottabb dizájnt kap. Az eddigieknél izgalmasabb lesz a lökhárítók aljának kiképzése is, ám ezt leginkább az N Line felszereltségi szinttel emelik magasabb szintre majd a gyáriak.

A modellfrissítés után tehát már a Kona is kapható lesz sportosabb körítésben, melyhez modern sportkocsikra jellemző lökhárító kiképzés jár majd. Érdekesség, hogy ebben az esetben ugyan három részre osztva, de jelen lesz a hűtőrács feletti beömlő nyílás, illetve a Hyundai embléma a fényezett részről lekerül a hűtőrács közepére.

A ráncfelvarrás technikai és a motorpalettát érintő változásairól egyelőre nem közölt semmit a gyártó, illetve az sem tisztázott még, hogy az elektromos változat külseje miként változik majd meg.