Kia Niro Hybrid

BRONZE 1.6 GDI Hybrid

7 699 000 Ft

Kia Niro Hybrid 1.6 GDI Hybrid

Kia Niro Hybrid

1.6 GDI Hybrid

7 699 000 Ft
Kia Niro Hybrid 1.6 GDI Hybrid
Motorok

Motorok

Felszereltség

Felszereltség

Karosszéria

Karosszéria

Extrák

Extrák

Számoljon velünk!

Autólízing kalkulátor

A kalkulátor segítségével Ön egyszerűen kiszámolhatja a megvásárlásra kiválasztott autó árának havi törlesztőrészletét.

Hogyan veszem fel?
Önerő:
Finanszírozás:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Casco:

Kérjen ajánlatot!

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam. *
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek: *
 • Teljes vételár
 • Teljes nettó vételár
 • Önerő
 • A lízingdíjak tőkerészét terhelő áfa
 • Teljes havi törlesztőrészlet
 • Finanszírozott összeg
 • THM
 • Kedvezményes THM
 • Ügyleti kamat
 • Kedvezményes ügyleti kamat
 • Utolsó kiemelt törlesztő
 • Futamidő
 • Összes törlesztő
 • Kamatozás típusa

Online előminősítő

Használja előminősítő kalkulátorunkat és számoljon ki egy előzetes hitelbírálatot.


Kérdése van a lízinggel kapcsolatban?

06 (1) 345-2330

 

További modellek

Kia Niro Hybrid BRONZE 1.6 GDI Hybrid

A felelősségteljes gondolkodás soha nem volt még ilyen élvezetes - sem ilyen izgalmas. Az új Kia Niro megváltoztat mindent, amit ismerünk: olyan hibrid crossover modell, ami ténylegesen mindenből a legjobbat kínálja Önnek. Fenntartható, gazdaságos hibrid modell, a crossoverek stílusával, technológiájával és sokoldalúságával. Tökéletes választás azoknak, akik szívükön viselik a környezet sorsát - ám legalább annyira fontos számukra a vezetés élménye.

Technológia és biztonság

DRIVE WiSE

Fedezze fel a DRIVE WISE technológiákat - a Kia vezetéstámogató technológiáinak jövőjét.

A biztonság javítását szolgáló innovációk figyelnek az Önre leselkedő veszélyekre, így nyugodtan fókuszálhat a vezetés élményére.


Adaptív sebességtartó automatika

Tartson könnyen követési távolságot az autópályán.


Autonóm vészfékrendszer

Intelligensen segít elkerülni az ütközéseket. Relaxáljon és legyen biztonságban.


Holttérfigyelő rendszer

Lássa, amit általában nem, és legyen biztonságban.


Sávtartó asszisztens

Készen áll segíteni, ha Ön másra figyel.


Innovatív hibrid technológiák

Fejlett megoldások a takarékosság és teljesítmény fokozásáért.


Aktív biztonság

Az intelligens funkciók proaktívan segítenek.


Passzív biztonság

Minden irányból megvédi Önt.

Kapcsolódás

Navigációs rendszer és 8'' kijelző

Könnyű értelmezni, és még könnyebb használni. Találjon útvonalakat, útlevágásokat és más információkat a 8 colos érintőképernyőn. A 7 év térképfrissítésnek köszönhetően térképe mindig naprakész lesz.

A Clari Fi™ technológia segítségével ugyanitt irányíthatja a 8 hangszóróból álló JBL® prémium hangrendszert is.


Vezeték nélküli telefontöltő

Alacsony akkumulátor töltöttség? Pánikra semmi ok. Csak helyezze okostelefonját a konzol közepén található felületre, és már tölti is. Semmi kábel, semmi csatlakozás!


Kia Online Szolgáltatások

A Kia Online Szolgáltatásokkal sosem marad le semmiről. A TomTom az Android Auto™ és Apple CarPlayTM által támogatott szolgáltatás informálja az időjárásról, a közlekedésről és a sebességkorlátozásokról is mindezt valós időben. (A szolgáltatás aktiválása mobilinternet kapcsolat-képes okostelefont igényel)

Hibrid technológia

Az új Kia Niro sokkal több egy egyszerű autónál. Sokoldalúsága kielégít minden igényt, kezdve az alacsony károsanyag-kibocsátástól és üzemanyag-fogyasztástól a 7 éves garanciáig. Dinamizmusának köszönhetően szórakoztató élmény a vezetés.


Hibrid vezetési teljesítmény

Az új Kia Niro észrevétlenül alkalmazkodik az úthoz, és páratlan vezetési élményt kínál. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás csak egy része annak, ahogy a Niro vezetési helyzettől függetlenül legyőzi az akadályokat.


Párhuzamos hibrid rendszer

Az új Kia Niro könnyedén vált a benzines és elektromos hajtás között, de kombinálja is azokat. A Regeneratív Fékrendszer a mozgási energiát használja az akkumulátor újratöltéséhez. Az elektromos motorral együtt 141 lóerős hajtásrendszer akár 120 km/órás sebességig képes tisztán elektromos üzemmódban közlekedni.

Dinamikus vezetés

Amilyen stílusos, olyan hatékony. Az új Kia Niro a dinamikus hibrid vezetés új korszakát hozza el.

Ismerje meg, hogyan biztosítja minden alkalommal a legjobb teljesítményt.


6 sebességes duplakulungos váltó

Élvezze a gyors és észrevétlen váltást, valamint az alacsony üzemanyag felhasználást a 6 sebességes duplakuplungos váltónak (DCT) köszönhetően. Itt az idő, hogy búcsút mondjon a váltáskor beálló rázkódásnak.


Élje át a sportosságot

Az új Kia Niro sportosabb vezetéséhez húzza magához közelebb a váltót, hogy a Sport mód aktiválódjon. Fokozza az élményt a 6 sebességes duplakuplungos váltó (DCT) kézi vezérlésével. Több, mint amire egy hibrid crossovertől várna.

Design

Vonzó front

Az előremutató design-t már a sportos első légterelők is mutatják. A feltűnő légbeömlők stílusos külsőt kölcsönöznek a Kia Niro-nak, emellett pedig az aerodinamikát is javítják. A jellegzetes ezüst díszítések tökéletes harmóniában vannak az autó sportos sziluettjével. Tetősín, magas hasmagasság és 18” könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé a látványt. Az út pedig a stílusos bi-xenon fényszóróknak köszönhetően lesz tisztán látható még sötétben is.


Feltűnő hátsó

Az új Kia Niro ultramodern formája meg fogja lepni. A C-alakú kombinált LED fényszórók és az ezüst díszítések karakteressé teszik az autó hátsó részét. Emellett minden ablak oldalát aerodinamikus sarokdíszek emelik ki. A hátsó diffúzornak köszönhetően pedig a légáramlás irányítása is könnyedén valósul meg.


Tágas beltér

Az új Kia Niro a hibridekhez képest szokatlanul tágas beltérrel rendelkezik. Kényelmes és stílusos, melyet a beépített memóriával ellátott bőrülések, a fűtött első és hátsó ülések, a ventilátorokkal hűtött első ülések is biztosítanak. Az egészséges testtartás érdekében a vezetőülés könnyen beállítható.


Utastér csúcstechnológiával

A kijelzők és vezérlők praktikus elhelyezésének köszönhetően vezetés közben is minden a látóterében van. A hibrid rendszerről, a navigációról és a média eszközökről is probléma nélkül megtalál minden információt.

7 év garancia

Bízunk a Kiában

Piacvezető 7 év garanciánkkal mutatjuk meg az autóinkba vetett bizalmat. Annak a megnyugtató tudatát kínáljuk, hogy ha bármi történne, mi helyre hozzuk (Kia 7 éves / 150 000 kilométeres újautó-garancia). Amennyiben megválna autójától, magasabb viszonteladási értéket jelent: a garancia átruházható az új tulajdonosra.


Garancia érvényessége

A hivatalos Kia márkakereskedőtől, normál használatra vásárolt autók 7 év garanciában részesülnek.


7 év, 7 előny

A 7 év garanciával rendelkező Kia számos előnnyel jár:

- Legmagasabb minőség

- Autója jó kezekben van

- Átruházhatóság

- Az alkatrészekre és a munkadíjakra is kiterjed

- Érvényesség egész Európában

Milyen pénzügyi konstrukciót válasszon?

Hogyan működik?

Zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban a lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) megvásárolja a kiválasztott gépjárművet, majd egy határozott időtartamra, díjfizetés ellenében a lízingbevevő használatába adja azt és minden tulajdonhoz kapcsolódó jogot rá engedményez. A futamidő alatt a járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést.

A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személy-és kishaszongépjármű, motorkerékpár
 • Gépjármű kora: új és használt gépjármű
 • Futamidő: 12-96 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)

Előnyök

 • a vállalkozás a beruházást külső forrással tudja megoldani
 • kis-, és középvállalkozások a fizetett kamat 100%-át levonhatják a társasági adójukból
 • a lízingdíjak kamatrésze és az értékcsökkenés a számviteli törvény szerint költségként elszámolhatók
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására

Hogyan működik?
Költségkímélő megoldás ÁFA visszaigénylési lehetőséggel

A lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) - a lízingbevevő által kiválasztott – gépjárművet azzal a céllal vásárolja meg, hogy azt meghatározott időre az ügyfél, mint lízingbevevő használatába adja. A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre.

A futamidő végén a lízingbevevő vételi opcióval vagy vevőkijelölési joggal rendelkezik, azaz egy előre meghatározott maradványértéken megvásárolhatja a gépjárművet vagy megnevezheti azt a harmadik felet, aki a lízingbeadótól közvetlenül megvásárolhatja azt. Mindkét esetben a futamidő végén az utolsó lízingdíj valamint a maradványérték megfizetése után kerülhet a lízingbevevő vagy az általa kijelölt harmadik fél birtokába a gépjármű.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személygépjármű
 • Futamidő: 24 – 84 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)
 • Új és teljes ÁFA-s használt személygépjárművekhez egyaránt igénybe vehető.
 • A lízingdíjak ÁFA tartalma az üzleti használat arányában vonható le. *

* 2019. január 1-től útnyilvántartás nélkül is levonható az ÁFA 50%-a. Ezzel jelentős adminisztrációs tehertől szabadulnak a vállalkozások!

Előnyei:

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél vállalkozása üzleti céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint zártvégű pénzügyi lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettség nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Kérjen ajánlatot:

06 (1) 345-2330

Forgalmazó kereskedések

Kereskedés neve Cím
Adatok betöltése..

Kérjük, válasszon a térképről telephelyet!

Finanszírozás

Családi autók

Minden jog fenntartva. © MKB-Euroleasing