Kia Stinger

GT 366 T-GDI

18 190 000 Ft

Kia Stinger 366 T-GDI

Kia Stinger

366 T-GDI

18 190 000 Ft
Kia Stinger 366 T-GDI
Motorok

Motorok

Felszereltség

Felszereltség

Karosszéria

Karosszéria

Extrák

Extrák

Számoljon velünk!

Autólízing kalkulátor

A kalkulátor segítségével Ön egyszerűen kiszámolhatja a megvásárlásra kiválasztott autó árának havi törlesztőrészletét.

Hogyan veszem fel?
Önerő:
Finanszírozás:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Casco:

Kérjen ajánlatot!

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam. *
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek: *
 • Teljes vételár
 • Teljes nettó vételár
 • Önerő
 • A lízingdíjak tőkerészét terhelő áfa
 • Teljes havi törlesztőrészlet
 • Finanszírozott összeg
 • THM
 • Kedvezményes THM
 • Ügyleti kamat
 • Kedvezményes ügyleti kamat
 • Utolsó kiemelt törlesztő
 • Futamidő
 • Összes törlesztő
 • Kamatozás típusa

Online előminősítő

Használja előminősítő kalkulátorunkat és számoljon ki egy előzetes hitelbírálatot.


Kérdése van a lízinggel kapcsolatban?

06 (1) 345-2330

 

További modellek

Kia Stinger 366 T-GDI GT

Az új Kia Stinger a vezetés élményéért született, azokat megszólítva, akik igazán, szívből rajonganak az autókért és az autózásért. A lapos gépháztetőtől kiindulva, az izmos hátsó

részig, minden vonal a klasszikus Gran Turismók szellemiségét idézi. De ez nem minden. A Stinger új szemszögből mutatja meg, milyen az, amikor a stílus teljesítménnyel párosul, és az egyszerű utazásból élmény kerekedik.

Teljesítmény

A pörgés garantált

A Kia Stinger gyors reakciói és nagy teljesítménye révén Ön tökéletesen érzi az utat. Az elektronikusan vezérelt felfüggesztés (ECS) számos érzékelő segítségével gondoskodik a tökéletes kényelemről és biztonságról. Válasszon vezetési módot kedvének és az útviszonyoknak megfelelően!


Magabiztosság és kontroll

Az út mindig tartogat váratlan fordulatokat. De az új Kia Stinger összkerékhajtása bármilyen kihívással megbirkózik, amely a kanyaron túl várja. A rendszer dinamikus nyomatékvektoros vezérlése gondoskodik a tapadásról és stabilitásról. Így Ön és utasai is kényelmesen és biztonságosan utazhatnak – bármilyen is az időjárás vagy az útfelület.


Gyorsítsa fel a szívverését!

Készüljön magasabb pulzusszámra, bármelyik hosszanti elrendezésű turbómotor rejtőzzön is a motorháztető alatt: a 2,2 CRDI (200 LE), a 2,0 T-GDI (255 LE) vagy a 3,3 T-GDI (370 LE)! A 8 sebességes automata váltó gyorsan és simán vált. Szívdobogtató élmények várják a rendkívüli gyorsulásnak és szélsebes utazásnak köszönhetően.Technológia és biztonság

DRIVE WiSE technológiák

A DRIVE WISE technológiák, azaz a Kia fejlett vezetés-támogató technológiái az utazást biztonságosabbá és pihentetőbbé teszik. Kevesebb stresszel és zűrzavarral pedig nyugodtan kiélvezheti az autózás minden pillanatát Kia Stingerével.


Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Az adaptív sebességtartó automatika radarszenzorral figyeli az elől haladó autó távolságát. Ha az elől lévő autó gyorsít, akkor az Ön Stingere is gyorsít – attól függő mértékben, hogy a négy követési alapbeállítás melyikét választotta. Ha az elől haladó autó lelassít, az Ön autója is lassít, vagy megáll.


Fáradtságérzékelő (DAW)

A DAW rendszer a jármű és a vezető viselkedését elemezve érzékeli, ha az Ön koncentrációja gyengül vezetés közben. Amikor ideje lenne egy kicsit megállni, a rendszer hangjelzéssel és műszerfali vizuális jelzéssel figyelmeztet.


Ütközés-megelőző rendszer (FCA)

Az ütközés-megelőző rendszer (FCA) a kamerák és a radar adatait használva érzékeli az új Kia Stinger útjába eső járműveket és gyalogoskat, és szükség esetén beavatkozik, hogy segítsen elkerülni egy esetleges ütközést. Amennyiben ütközési kockázatot észlel, a rendszer figyelmezteti a sofőrt, és akár automatikusan fékez is a kár minimalizálása érdekében.


Sávtartó asszisztens (LKA)

Amikor új Kia Stingerével elkezd kisodródni a sávjából, a sávtartó asszisztens (LKA) vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti Önt. Szükség esetén vissza is kormányozza az autót az eredeti pozícióba.


Sebességkorlát-figyelő rendszer (ISLW)

A sebességkorlát-figyelő rendszer (ISLW) a sebességhatárok betartásában segíti Önt. A szélvédő kameráját használva leolvassa a sebességkorlátozást és előzést szabályozó táblákat, és jól láthatóan megjeleníti az információt a navigációs képernyőn és a műszerfalon.


Fényszóróasszisztens (HBA)

Vezetés közben a fényszóróasszisztens érzékeli a közeledő járműveket, és automatikusan csökkenti a fényerőt. Segítségével elkerülheti a szembejövők elvakítását – anélkül, hogy foglalkoznia kéne vele.

Műszaki adatok

Teljes hossz 4800 mm

Teljes magasság (tetősín nélkül) 1400 mm

Üzemanyagtank 60 l

Teljes szélesség (külső tükrök nélkül) 1870 mm

Tengelytáv 2905 mm

Csomagtér kapacitás (hátsó ülések előrehajtva) 406 (1114) l


Vegyes üzemanyag-fogyasztás 5,6 - 10,6 l/100 km 

Vegyes CO2 kibocsátás 146 - 244 g/km

Körülölelő intelligencia

Tisztán látszik a lényeg

A vezetőülésben ülve könnyedén figyelmmel tarthatja az alapvető információkat a sebességmérő és a fordulatszámmérő között elhelyezett, jól áttekinthető kijelzőcsoporton. Az opcionális HUD (Head-Up Display) rendszert használva pedig sosem kell levennie szemét az útról, hiszen a lényeges információk a szélvédőre vetítve is megjelennek.


Mindig online

A TomTom technológiájára épülő Kia online szolgáltatások magasabb szintre emelik a útmutatást. Tartsa a kapcsolatot, és érjen el minden korábbinál több információt a lebegő, 8 hüvelykes érintőképernyőn! A multimédiás rendszer támogatja a Android Auto™-t és az Apple CarPlay™-t is támogatja. Kapcsolódjon a világhoz, és streamelje kedvenc zenéit, miközben a vezetésre fókuszál!


360°-os élőképes monitor (AVM)

A parkolássegítővel kiegészített AVM rendszer a Kia Stinger négy – első, hátsó és oldalsó irányú – nagylátószögű kamerájának képét kombinálja. Az eredmény: egy átfogó, madártávlati kép a jármű körüli térről parkolás vagy 20 km/h sebességnél lassabb haladás közben.


Harman Kardon® prémium hangrendszer

Élvezze a világszínvonalú hangzást az opcionális, 720 wattos Harmon Kardon® hangrendszer 15 hangszóróján. A Kia történetében először a mélynyomók az első ülések alatt kaptak helyet. A Clari-Fi™ technológia javítja a digitális audióélményt, míg a QuantumLogic™ Surround Sound technológiáj biztosítja az autentikus, kifinomult, többdimenziós hangzást.

Komfort

Tágas csomagtér

A meghosszabbított tengelytáv és a ferdehátú karosszéria előnye a tágas utastér. Az ergonomikus belső térben Önnek és utasainak rengeteg hely áll rendelkezésére a pihentető, élvezetes utazáshoz. A tágas poggyásztér 406 literes, amelyben hosszabb csomagokat is gond nélkül elhelyezhet a 40:60 arányban osztott, ledönthető hátsó üléseknek hála .


Fokozott komfort

Az utasok komfortja elsődleges számunkra. Az új Stinger ülései optimális testtartást biztosítanak a benne autózóknak. Használja ki az elektromosan állítható vezetőülés, sportülésekre jellemző, magas szintű oldaltartását! A fűtött, szellőző üléseken minden utas kényelmesen elhelyezkedhet, és ellazulhat.


Intelligens csomagtérajtó

Tele a keze? Az intelligens csomagtérajtónak köszönhetően így is könnyedén pakolhat Stingerébe! Tartsa nyugodtan a kulcsát a zsebében vagy a táskájában, és a csomagtartó automatikusan felnyílik, amikor megközelíti az új Kia Stinger hátulját.

Felszereltségi szintek

GT

Főbb jellemzők:

3,3 T-GDI motor (370 LE)

Összkerékhajtás

19" könnyűfém keréktárcsa

Head-up display

Sport Napa-bőrülések

Brembo féknyergek


GT Line

Főbb jellemzők:

Részlegesen önzáró differenciálmű

Panoráma napfénytető

Elektronikusan vezérelt felfüggesztés

Head-up display

Teljes ADA csomag


EX

Főbb jellemzők:

8 sebességes automataváltó

18" könnyűfém keréktárcsa

7" navigációs rendszer

Autonóm vészfékrendszer

Adaptív tempomat

Design

A vezetés szenvedélye

Az új Kia Stingert szívükbe zárják a valódi autórajongók. Minden vonalával a klasszikus Gran Turismo szellemiség előtt tiszteleg – az alacsonyan fekvő motorháztetőtől az erőteljes megjelenésig. Lenyűgöző formaterve összetéveszthetetlenné teszi, és lélegzetelállító teljesítményt sugall.


Káprázatos design

A lenyűgöző design a megfelelő arányok, egyensúlyok kérdése. Az új Kia Stinger hosszú motorházteteje, rövid első túlnyúlása, megnövelt tengelytávja és alacsony vezetőfülkéje ékes példái ennek. A széles, de összetartó vállívek a feszes hátsó részben futnak össze, amelyet a fényes fekete, hátsó diffúzor tesz teljessé a jobb aerodinamika érdekében.


Bámulatos beltér

Letisztult, mégis exkluzív – az új Kia Stinger a sportos Gran Turismo stílusból és a repülés világából merít ihletet. 

A beltérben kerek, repülőgépet idéző szellőzőket, fémgyűrűs kapcsolókat és szaténkróm betéteket találunk. Csodálja meg az igényes kidolgozású részleteket az alacsonyan fekvő sofőrülésből: a minőségi anyagokat, modern betéteket és kontrasztos varrásokat!

7 év garancia

Bízunk a Kiában

Piacvezető 7 év garanciánkkal mutatjuk meg az autóinkba vetett bizalmat. Annak a megnyugtató tudatát kínáljuk, hogy ha bármi történne, mi helyre hozzuk (Kia 7 éves / 150 000 kilométeres újautó-garancia). Amennyiben megválna autójától, magasabb viszonteladási értéket jelent: a garancia átruházható az új tulajdonosra.


Garancia érvényessége

A hivatalos Kia márkakereskedőtől, normál használatra vásárolt autók 7 év garanciában részesülnek.


7 év, 7 előny

A 7 év garanciával rendelkező Kia számos előnnyel jár:

- Legmagasabb minőség

- Autója jó kezekben van

- Átruházhatóság

- Az alkatrészekre és a munkadíjakra is kiterjed

- Érvényesség egész Európában

Teljesítményre tervezve

A Gran Turismo érzés középpontjában mindig a kivételes országúti teljesítmény található. Az új Kia Stinger GT, 370 lóerős, 3.3 T-GDi V6 motorja a 8 fokozatú automata váltóval egyedülállóan sportos vezetési élményt garantál. A fejlett vezetési dinamika – az elektronikus vezérlésű felfüggesztéstől a változtatható fokozatarányon át a startautomatikáig – fokozza tovább az élvezetet.

Teljesítményre tervezve

Külső

Szívdobogtató élmény megpillantani a sötétre krómozott betéteket, amelyek az oldalvonalakat és a jellegzetesen karakteres orr-rácsot keretezik. Az erőt sugárzó, 19"-es GT kerekeket vörös Brembo® tárcsafékek egészítik ki, míg a kettős kipufogócsövek és a fényes fekete diffúzor büszke, "finale grande" módon teszik teljessé a hátsó rész kompozícióját.

Külső

Belső

A sportosság és stílusosság a GT részleteiben is megjelenik. Például a D formájú kormánykerék sportos jellegű váltófülein vagy az ajtók és a középkonzol valódi alumínium berakásain. A magasszintű oldaltartásra tervezett, csúcsminőségű nappabőrrel kárpitozott ülések fejtámláját GT embléma ékesíti.

Belső

Milyen pénzügyi konstrukciót válasszon?

Hogyan működik?

Zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban a lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) megvásárolja a kiválasztott gépjárművet, majd egy határozott időtartamra, díjfizetés ellenében a lízingbevevő használatába adja azt és minden tulajdonhoz kapcsolódó jogot rá engedményez. A futamidő alatt a járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést.

A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személy-és kishaszongépjármű, motorkerékpár
 • Gépjármű kora: új és használt gépjármű
 • Futamidő: 12-96 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)

Előnyök

 • a vállalkozás a beruházást külső forrással tudja megoldani
 • kis-, és középvállalkozások a fizetett kamat 100%-át levonhatják a társasági adójukból
 • a lízingdíjak kamatrésze és az értékcsökkenés a számviteli törvény szerint költségként elszámolhatók
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására

Hogyan működik?
Költségkímélő megoldás ÁFA visszaigénylési lehetőséggel

A lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) - a lízingbevevő által kiválasztott – gépjárművet azzal a céllal vásárolja meg, hogy azt meghatározott időre az ügyfél, mint lízingbevevő használatába adja. A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre.

A futamidő végén a lízingbevevő vételi opcióval vagy vevőkijelölési joggal rendelkezik, azaz egy előre meghatározott maradványértéken megvásárolhatja a gépjárművet vagy megnevezheti azt a harmadik felet, aki a lízingbeadótól közvetlenül megvásárolhatja azt. Mindkét esetben a futamidő végén az utolsó lízingdíj valamint a maradványérték megfizetése után kerülhet a lízingbevevő vagy az általa kijelölt harmadik fél birtokába a gépjármű.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személygépjármű
 • Futamidő: 24 – 84 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)
 • Új és teljes ÁFA-s használt személygépjárművekhez egyaránt igénybe vehető.
 • A lízingdíjak ÁFA tartalma az üzleti használat arányában vonható le. *

* 2019. január 1-től útnyilvántartás nélkül is levonható az ÁFA 50%-a. Ezzel jelentős adminisztrációs tehertől szabadulnak a vállalkozások!

Előnyei:

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél vállalkozása üzleti céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint zártvégű pénzügyi lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettség nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Kérjen ajánlatot:

06 (1) 345-2330

Forgalmazó kereskedések

Kereskedés neve Cím
Adatok betöltése..

Kérjük, válasszon a térképről telephelyet!

Finanszírozás

Családi autók

Minden jog fenntartva. © MKB-Euroleasing