Honda HR-V

COMFORT 6MT 1.5 BENZIN (130LE)

6 849 000 Ft

Honda HR-V 1.5 BENZIN (130LE)

Honda HR-V

1.5 BENZIN (130LE)

6 849 000 Ft
Honda HR-V 1.5 BENZIN (130LE)
Motorok

Motorok

Felszereltség

Felszereltség

Karosszéria

Karosszéria

Extrák

Extrák

Számoljon velünk!

Autólízing kalkulátor

A kalkulátor segítségével Ön egyszerűen kiszámolhatja a megvásárlásra kiválasztott autó árának havi törlesztőrészletét.

Hogyan veszem fel?
Önerő:
Finanszírozás:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Futamidő:
0 1MFt 2MFt 3MFt 4MFt 5MFt 6MFt
Casco:

Kérjen ajánlatot!

 1. Elismerem, hogy az MKB-Euroleasing Csoport (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., Retail Prod Zrt., Euroleasing Kft.) mint közös adatkezelőknek (továbbiakban: Adatkezelők) a Személyes Adataim felhasználásáról szóló Adatvédelmi Tájékoztatóját megismertem, megértettem, és azok tartalmát teljes mértékben elfogadtam. *
 2. Hozzájárulok, hogy a regisztráció során megadott személyes adataimat (név, e-mail, telefonszám), valamint az Adatkezelők által üzemeltetett weboldalakon található finanszírozási kalkulátorok segítségével készített finanszírozási kalkulációk adatait az Adatkezelők személyre szabott finanszírozási ajánlataik elkészítéséhez, megküldéséhez hozzájárulásom visszavonásáig kezeljék, és ajánlataikkal az alábbi módokon megkeressenek: *
 • Teljes vételár
 • Teljes nettó vételár
 • Önerő
 • A lízingdíjak tőkerészét terhelő áfa
 • Teljes havi törlesztőrészlet
 • Finanszírozott összeg
 • THM
 • Kedvezményes THM
 • Ügyleti kamat
 • Kedvezményes ügyleti kamat
 • Utolsó kiemelt törlesztő
 • Futamidő
 • Összes törlesztő
 • Kamatozás típusa

Online előminősítő

Használja előminősítő kalkulátorunkat és számoljon ki egy előzetes hitelbírálatot.


Kérdése van a lízinggel kapcsolatban?

06 (1) 345-2330

 

További modellek

Honda HR-V COMFORT 6MT 1.5 BENZIN (130LE)

A merészen új HR-V többet nyújt Önnek. Stílusos, sokoldalú, praktikus: olyan sokdimenziós vezetési élményt kínál, amely szigorú, ha kompromisszumokról van szó, és nagylelkű, ha szórakozásról. Egy sportkupé csodálatos vonalvezetése és egy szabadidőautó praktikus tere és felépítése teszi ezt az autót alkalmassá arra, hogy lépést tartson az Ön életével.

Technológia

A HR-V Honda CONNECT autós audio- és információs rendszere DAB digitális rádiót és az Aha™ alkalmazást is tartalmaz. Az internetes rádióadókon keresztül hallgathatja kedvenc zenéit vagy akár a hírműsorokat, időjárás-jelentést, sporthíreket, podcastokat és hangoskönyveket. A Bluetooth™ csatlakozási lehetőségnek köszönhetően csatlakoztathatja okostelefonját az autóban található telefon-kihangosító rendszerhez. Sőt, még az interneten is böngészhet az érintőképernyőn. Garmin műholdas navigáció is elérhető a Honda CONNECT rendszerben, és egy egyszerű ikonos menü segítségével valós idejű közlekedései információkat nyújt Önnek, figyelmeztet a közúti sebességhatárokra. 

Kényelem

A HR-V tágas belső terét úgy terveztük meg, hogy valóban élvezetes legyen a benne eltöltött idő. Lehet, hogy csak a heti bevásárlást intézi, de ez még nem ok arra, hogy ezt ne tágas térben, stílusosan tegye. A tágas utasteret olyan minőségi részletek egészítik ki, mint a króm ajtókilincsek, a bőr borítású kormánykerék és váltógomb, biztosítva ezzel a HR-V-ben megtapasztalható luxus érzését. Gyakran mondják, hogy a tér maga a luxus, az új HR-V-ben pedig a vezető és utasai egyaránt csendes, kényelmes, tágas környezetben utazhatnak. Rengeteg tér áll hátul is rendelkezésre, így azok a hosszú utazások máris sokkal rövidebbnek tűnnek.

Motorok

1.5 i-VTEC benzin 130 LE, vegyes üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 6,6-6,9 l/100 km, károsanyag-kibocsátás (WLTP): 148-156 g/km. 

Motorok

Méretek

Külső hosszúság / szélesség / magasság (mm): 4334 / 2019 / 1605. Csomagtér-kapacitás, hátsó ülések a helyükön (liter, VDA módszer): 448, hátsó ülések ledöntve, tetővonalig mérve (liter, VDA módszer): 1473. Üzemanyagtartály térfogata (l): 50.

Méretek

Extrák

Metálfényezés: 190 000 Ft.

Extrák

Design

A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robusztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan imádni fogja, és büszkén ül majd a volánja mögé. Így aztán mindegy, milyen utakon jár, hogy hétvégi pihenésre indul vagy barátokkal fog találkozni a városban, a HR-V biztosan illeni fog a képbe. Mindent jól átgondoltunk. A lényeg tényleg az apró részletekben rejlik, mint például a süllyesztett ajtókilincsek, vagy az elkeskenyedő hátsó ablakok. Egy autó céltudatos kinézettel; lenyűgöző világítás, jellegzetes, művészi vonalvezetés, sportos forma, a csomagtérajtóra szerelt színezett légterelő, és elegáns tetősín – a HR-V nyitható üveg panorámateteje nem csak belülről, hanem kívülről is imponáló látványt nyújt.  

Design

Biztonság

Úgy gondoljuk, hogy az ütközések elkerülésének a legjobb módja, ha egy lépéssel előrébb járunk, ezért is kínáljuk Fejlett Vezetéstámogató Rendszerünk (Advanced Driver Assistance System) technológiáit. Ezek kiegészítő érzékelők formájában segítik a vezetőt, figyelmeztetnek, és cselekednek, ha szükséges. A City-Brake aktív városi fékrendszer például, amely alapfelszereltség minden kategóriában, figyeli a lassú mozgású forgalmat az autó előtt, és figyelmeztet az esetleges ráfutásos ütközésekre. Ez időt ad a vezetőnek arra, hogy cselekedjen, de a funkció még akár vészfékezést is alkalmaz, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a sebességet, amennyiben a vezető nem cselekszik. Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerünk figyelmezteti, ha HR-V-je irányjelzés nélkül kitér a sávjából, az intelligens Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer pedig figyeli az autó körüli környezetet, hogy segítsen Önnek elkerülni az ütközést, és hogy mindenki egy kicsit nagyobb biztonságban legyen.

Biztonság

Milyen pénzügyi konstrukciót válasszon?

Hogyan működik?

Zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban a lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) megvásárolja a kiválasztott gépjárművet, majd egy határozott időtartamra, díjfizetés ellenében a lízingbevevő használatába adja azt és minden tulajdonhoz kapcsolódó jogot rá engedményez. A futamidő alatt a járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést.

A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személy-és kishaszongépjármű, motorkerékpár
 • Gépjármű kora: új és használt gépjármű
 • Futamidő: 12-96 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)

Előnyök

 • a vállalkozás a beruházást külső forrással tudja megoldani
 • kis-, és középvállalkozások a fizetett kamat 100%-át levonhatják a társasági adójukból
 • a lízingdíjak kamatrésze és az értékcsökkenés a számviteli törvény szerint költségként elszámolhatók
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására

Hogyan működik?
Költségkímélő megoldás ÁFA visszaigénylési lehetőséggel

A lízingbeadó (MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.) - a lízingbevevő által kiválasztott – gépjárművet azzal a céllal vásárolja meg, hogy azt meghatározott időre az ügyfél, mint lízingbevevő használatába adja. A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó szerepel, a lízingbevevő üzembentartóként kerül bejegyzésre.

A futamidő végén a lízingbevevő vételi opcióval vagy vevőkijelölési joggal rendelkezik, azaz egy előre meghatározott maradványértéken megvásárolhatja a gépjárművet vagy megnevezheti azt a harmadik felet, aki a lízingbeadótól közvetlenül megvásárolhatja azt. Mindkét esetben a futamidő végén az utolsó lízingdíj valamint a maradványérték megfizetése után kerülhet a lízingbevevő vagy az általa kijelölt harmadik fél birtokába a gépjármű.

Konstrukció jellemzői

 • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
 • Finanszírozható eszköz: személygépjármű
 • Futamidő: 24 – 84 hónap
 • Devizanem: forint
 • Kamatozás: változó vagy fix (rögzített)
 • Új és teljes ÁFA-s használt személygépjárművekhez egyaránt igénybe vehető.
 • A lízingdíjak ÁFA tartalma az üzleti használat arányában vonható le. *

* 2019. január 1-től útnyilvántartás nélkül is levonható az ÁFA 50%-a. Ezzel jelentős adminisztrációs tehertől szabadulnak a vállalkozások!

Előnyei:

 • Amennyiben a gépjárművet az ügyfél vállalkozása üzleti céljaira lízingeli, úgy a lízingdíjak tőkerészre eső ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.
 • A lízingdíj kamatrésze költségként elszámolható.
 • A beszerzési ár ÁFA tartalma nem része a lízingtőkének, így a kamatszámítás alapjának sem, ezért a futamidő alatt fizetendő kamat kevesebb, mint zártvégű pénzügyi lízing esetén.
 • A lízingbevevő jogosult az értékcsökkenés elszámolására.
 • A futamidő végén, mivel vásárlási kötelezettség nincs, az ügyfélnek lehetősége van a gyors és rugalmas autócserére.
 • A futamidő végén az ügyfelet vételi- és vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó-flotta gyorsan és rugalmasan megújítható.

Pénzügyi tanácsadók

Az MKB-Euroleasing személyes pénzügyi tanácsadói várják kérdéseiket a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióval kapcsolatban. Munkatársaink segítenek kialakítani az Önnek leginkább megfelelő finanszírozási formát.

Kérjen ajánlatot:

06 (1) 345-2330

Forgalmazó kereskedések

Kereskedés neve Cím
Adatok betöltése..

Kérjük, válasszon a térképről telephelyet!

Finanszírozás

Családi autók

Minden jog fenntartva. © MKB-Euroleasing