Ütős Swift tuningot villantott a Suzuki

A Suzuki a Thailand Motor Expo keretein belül mutatott be egy Swift átalakítást. Technikai részletekbe nem mentek bele, a lényeg most a külső megjelenés volt.

Javában tart Tájföldön a Motor Expo, ahol évről évre láthatunk extrém átalakításokat. A helyi piac jellegzetességéből adódóan a legtöbb „remekművet” nehezen veszi be az európai ember gyomra, de azért akadnak szép számmal számunkra is érdekes művek is. Ilyen például a Suzuki gyári Swift átalakítása, mely a beszédes Extreme Concept megnevezéssel állt ki a közönség elé.

Leginkább a Need for Speed játékok és a Halálos Iramban filmek hangulatát idézi a tanulmány, melynek megalkotásakor nem spóroltak a gyáriak a toldatokkal és a látványosan elhelyezett díszítő elemekkel.

Főleg az autó hátsó traktusa sikerült kirívóra, amit az autó színére fújt diffúzorral és a dupla spoilerrel értek el. Külön érdemes kiemelni a hangsúlyos kipufogó végződéseket, amik a látszattal ellentétben valószínűleg csak díszítésként vannak jelen.

A gyáriak arra nem tértek ki, hogy a teljesítményen és a technikai beállításokon változtattak volna, a jelen tanulmány ugyanis kimondottan a dizájn bemutatására szolgál.