Tuning szettet kapott a Tesla Model 3

Bár, még mindig a világ egyik legfurcsább dolga elektromos autót tuningolni, ám ahogy terjed a technológia, érdemes lesz hozzá szokni. A Novitec Tesla Model 3 beavatkozása például egészen stílusosra sikerült.

Az elektromos autó tuning ugyan még nem annyira megszokott, mint a hagyományos verdák hegyezgetése, ám ahogy egyre több van belőlük, annál nagyobb lendülettel esnek neki a tuning cégek egy-egy újabb típusnak. A Ferrari, Lamborghini és McLaren átalakításokkal is foglalkozó Novitec most a Tesla Model 3-nak esett neki.

Az elektromos hajtáslánc alakítgatásához még nincs elég tapasztalatuk a mestereknek, ezért ahhoz nem is nyúltak most hozzá. A futóművet viszont kezelésbe vették, aminek köszönhetően stabilabbá vált az amúgy is parádésan kanyarodó amerikai elektromos. A kerekeket is lecserélték, most már egy igazán mutatós 21-es szett feszül a 3-as alatt.

Természetesen új a spoiler és a lökhárító kialakítás is, ráadásul ezeket a súlycsökkentés miatt karbonszálas műanyagból alkották meg, így amennyi hatótávot a 21-es felnikkel elvesztettek, azt a kisebb súlynál vissza is nyerték azonnal.