Toyota Hilux sportköntösben

A Yaris után a Toyota Hilux is átesett egy kis kezelésen a Gazoo Racing által. Az irányvonal más, mint a kis izgága Yaris GRMN esetében, azonban nem lehet panasz a Hilux GR erejére sem. Európában nem tervezik a bevezetését egyelőre.

A Toyota Yaris GRMN kimondottan jó dobás volt a japán gyártótól, hiszen aki kipróbálta a mindösszesen 400 példányban elkészült kis sportkocsit, az csak jókat tudott mondani róla.

Érthető, hogy ezen felbuzdulva egy másik modellt is odalöktek a Gazoo Racing csapatának, hogy vadítsa meg amennyire csak lehet. Ez a Toyota Hilux GR, amit sajnos mi nem próbálhatunk még ki.

A 2,8 literes 177 lovas dízellel szerelt és alaposan kicsinosított pickup ugyanis csak Brazíliában lesz kapható, ám ott is csak 420 példányt dobnak be a köztudatba belőle.

Kívül a Hilux GR jellegzetessége a már megszokott Gazoo Racing csíkozás és a fekete motorháztető, illetve egyedi hűtőrácsot is kapott a különlegesség. Belül fekete bőrözést találunk, na meg persze a GR emblémák indokolatlan szintű használatát.