Toyota Hilux még sosem nézett ki ilyen durván.

A prémium modellek tuningolásával foglalkozó Carlex Design legújabb projektje egy teljesen egyedi Toyota Hilux. Az idén 50 éves pickup minden pontján található valami átalakítás.

A Toyota Hilux idén ünnepli 50 éves születésnapját, így nem csoda, hogy olyan tuning cégek is foglalkoznak vele, akik eddig hozzá sem szagoltak. A luxusautó újragondolásairól elhíresült Carlex Design is pont ilyen. Kár, hogy eddig tartózkodtak ettől a piactól, mert amit összehoztak, az egyszerre vad és gusztusos.

A Hilux számára teljesen új karosszéria elemeket gyártottak le a srácok, így sikerült igazi sportkocsis tuning külsőt elérniük. Külön érdemes kiemelni a hátsó lökhárítóba integrált kipufogó imitációkat, melyekre csak a brutális jelzőt lehet ráakasztani. Belül is dolgoztak a Toyotán rendesen a szakemberek. Itt új a kárpitozás és a kormány is.

További érdekesség, hogy a Carlex egy olyan hanggenerátort épített a Hiluxba, ami nem csak befelé változtatja sportosra a kocsi hangját, hanem a kívül tartózkodók is ezt fogják hallani.

Természetesen limitált példányszámban készül el az egyszerűen csak Hilly névre keresztelt járgány, egészen pontosan 500 darabot gyártanak le belőle.