Tovább bővült a MOL Limo flotta, egyre drágább autókat vehetünk igénybe

A belépő szintet képviselő Kia Picanto-k után most a megszokottnál komolyabb autókkal bővítette a kínálatát a MOL Limo. Megjelentek a CLA Mercik is a bérelhető autók listájában.

Eszméletlen ütemben fejleszti a flottáját a MOL Limo autómegosztó szolgáltatás. Nemrég új Kia Picanto-k jelentek meg az igénybe vehető autók között, most pedig a lécet látványosan magasabbra rugdosva összesen 20 darab Mercedes CLA is szolgálatba áll Budapesten. Ezek közül 10 darab hagyományos kupé-limuzin és 10 darab sportkombi, azaz Shooting Brake kivitel.

Eddig az A-osztályos Mercedesek álltak a bérelhető paletta csúcsán, a mostani beszerzés azonban egy teljesen másik szint. A MOL Limo vezetősége szerint az új autókkal azoknak a felhasználóknak kedveznek, akik hosszabb utakra terveznek a szolgáltatással és így többen, csomagokkal szeretnének egyetlen járgányt bérelni.

Természetesen a drágább autók a többinél némileg drágábban bérelhetők, egészen pontosan percenként minimum 119 forintot kérnek el egy CLA-ért a MOL-nál.