Tovább bonyolódik a pilótakérdés a Forma 1-ben, Ricciardo a McLarennél folytatja

Ahogy arról beszámoltunk, Sebastian Vettel még idén év végén otthagyja a Ferrari csapatát. Azóta újabb igazolásokat jelentettek be, így szorul a hurok a négyszeres világbajnok körül.

Sokként érte a Ferrari rajongókat a hír, hogy Sebastian Vettel év végén távozik a csapattól. A miérteket már korábban megírtuk, most pedig a hogyan tovább rajzolódik ki egyre jobban.

Már korábban felmerült az, hogy esetlegesen Daniel Ricciardo érkezhet Vettel helyére, csakhogy ő közben aláírt a McLaren csapatának, ahol Carlos Sainz helyét veszi át, így a következő szezonban ő lesz Lando Norris csapattársa. Ricciardo helyére mehetne most Vettel a Renault-hoz, vagy esetleg elképzelhető lenne, hogy Bottas helyét veszi át a Mercedesnél. Az biztos, hogy ez egy izgalmas szezont eredményezne, hiszen ebben az esetben gyakorlatilag adott a csapaton belüli rivalizálás Hamiltonnal. Jelenleg úgy néz ki viszont, hogy más lehetőség nincs, a többi csapatnál ugyanis nincs üresedés aktuálisan, frissen aláírt szerződéseket pedig nemigen szoktak széttépni a csapatok és a versenyzők sem.

A sok megválaszolatlan kérdés mellett a megüresedett Ferraris pozíció sorsa viszont eldőlni látszik, miután egyes híresztelések szerint az olaszok szerződést ajánlottak a szabaddá váló ifjú Sainz-nak.