Tovább adakozik a Suzuki, most az esztergomi Vöröskereszt kapott egy új Vitarát

Ugyan a koronavírus járvány már lecsengőben van, a legtöbb autómárka azonban továbbra is látja a lehetőséget az egészségügyi szervezetek segítésében. Ilyen a Magyar Suzuki Zrt. is.

A koronavírus járvány tombolása idején egymást érték az autós felajánlások az egészségügyi szervezetek felé. Szerencsére vannak olyan márkaképviseletek, akik most a járvány lecsengő időszakában is megőrizték ezt a jó szokásukat.

A Magyar Suzuki Zrt. például egy teljesen új Vitara modellel támogatja a Magyar Vöröskereszt esztergomi kirendeltségének a munkáját.

A hibrid Suzuki Vitarát a szervezet május 26-tól vehette használatba. Az autóhasználatért cserébe a Magyar Vöröskereszt is komoly vállalást tett: Esztergom minden középiskolájában a KRESZ vizsgához elengedhetetlen elsősegély oktatást tartanak a 11. évfolyamos diákok számára, térítésmentesen.

 „A Magyar Vöröskereszt munkája rendkívül fontos, különösen jelen helyzetben, ezért megbízható járművekre van szükségük feladataik ellátásához. Mi, a Suzukinál szívünkön viseljük a helyi közösségek támogatását, ezért döntöttünk úgy, hogy hibrid gépjárművel segítjük a Vöröskereszt áldozatos munkáját” – mondta el Dr. Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese.