Több garanciát ad mostantól az Opel

Bár továbbra is vezető helyen áll az Opel a hazánkban futó autók számát illetően, a németek szeretnék tovább erősíteni a pozíciójukat. Mostantól jóval több garanciát adnak az új járgányokra, mint eddig.

A legújabb felmérésből kiderült, hogy továbbra is Opelből fut a legtöbb a magyar utakon. Egészen pontosan 515 ezer aktív villámosról van szó, melyből 13 ezer darab tavaly talált új autóként gazdára. Az Opel tehát nem panaszkodhat, ám érzik ők is, hogy nem ülhetnek sokáig a sikert ünnepelve, bizony folyamatosan bővíteni kell nem csak a palettát, hanem a szolgáltatásokat is.

Pontosan emiatt született meg a döntés, hogy mostantól két év helyett alapáron öt év garancia jár minden egyes újonnan eladott Opelhez.

Természetesen a modellpalettát is alaposan megújítja a francia tulajdonú német márka. Már januárban bemutatkozott a most már kisbuszként elérhető Zafira Life, melyet nem sokkal a zárt dobozos Vivaro követett. Nyáron várható az új Astra generáció, illetve a Corsa is megújul a Peugeot 206-al egy időben. Ez utóbbi modellpárosnál fontos, hogy lesz belőlük elektromos változat is.