Teslát vett az Infiniti szalonban

Egy kanadai Infiniti kereskedés nem szerette volna elveszteni az egyik régi hűséges vásárlóját. Emberünk elektromos autót akart, így beszereztek neki egy Tesla Model 3-at.

Egészen elképesztő sztori érkezett Kanadából, ahol egy helyi Infiniti kereskedés teljesítette az egyik régi hűséges ügyfél kérését, nem is akárhogy. Quebec megyében található Sherbrooke város polgármestere ugyanis úgy döntött, hogy neki mindenképpen kell egy tisztán elektromos autó. Mivel régóta csak a helyi Infiniti szalonból vásárol autót, így most is oda fordult segítségért. Az Infiniti palettájában viszont jelenleg még nincs villanyos modell, így gyorsan ki kellett találni valamit, hogy kiszolgálják Steve Lussier igényeit.

Mivel nem szerették volna máshova küldeni a visszajáró ügyfelet, így a szalon vezetői kitalálták, hogy beszereznek neki egy Tesla Model 3-at, amit akárcsak az előző autóit, náluk vehet majd át. Az üzletet nyélbe is ütötték, Steve azóta is boldogan használja az új autóját.

„Az egyik régi ügyfelünk elektromos autót szeretett volna, de a mi palettánkban csak 2021 után várhatóak ilyen autók, így átmeneti megoldásként segítettük hozzá egy Tesla Model 3-hoz” – mondta az Infiniti Sherbrooke szalonvezetője.

Azért titkon remélhetik, hogy Steve Lussier nem szeret bele teljesen a Teslába 2021-ig, mert akkor a segítségből könnyen öngól helyzet alakulhat ki.