Szivárognak az első Seat Leon részletek

Alig két héttel vagyunk a Seat Leon negyedik generációjának leleplezése előtt, így érthető, hogy a gyár elkezdett információkat szivárogtatni az autóról. Első körben a fényszórókat ismerhetjük meg.

Alig két hét van hátra a Seat Leon negyedik generáció leleplezéséig, így érthető, hogy a gyártó elkezdte szivárogtatni a kedvcsináló képeket. Első körben a fényszórókat és a hátsó traktust ismerhetjük meg.

„Az új Leon tervezésénél a bátorság és az egyszerűség volt a legfőbb szempont, de mindezt úgy kellett megvalósítani, hogy a végeredmény az erőt és az eltökéltséget tükrözze”- mondta Alejandro Mesonero-Romanos, a márka vezető dizájnere. Ezek az irányelvek látszanak a most bemutatott részleteken is, hiszen a LED csíkok rajzolata szinte csak egyenes vonalakból áll, az összkép viszont teljesen egybevágó és határozott.

Ugyan technikai részletekről eddig nem beszélt a gyártó, ám azt tudni lehet, hogy a Leon a Volkswagen Golf és a Skoda Octavia alapjait kapta meg, illetve a legerősebb Cupra változat esetében bekerül a palettába a hibrid hajtáslánc is.