Számolhat velünk

Négy kerék vagy több - minden, ami autózás!

ujcaddy1jpg

Szépen lassan körvonalazódik a Volkswagen Caddy új generációja

2020. január 28. | Hírek Volkswagen | Címkék: , ,

Újabb gyári vázlatok érkeztek a következő Volkswagen Caddy generációról. Információkat is kaptunk, bár még közel sem rántották le mindenről a leplet a németek.

Elméletileg február végén mutatkozik be hivatalosan a Volkswagen Caddy új generációja, melyről egyre több információt szivárogtat ki a gyártó.

Például egyből kaptunk két gyári vázlatot is, mely egyértelműsíti, hogy értelemszerűen az új Golf generáció stílusjegyeit figyelhetjük majd meg a teher, illetve személyszállító járgányon is.

A vázlatok túlzásának tűnhetnek a nagy felnik, ám a gyáriak megerősítették, hogy a Caddy MPV esetében tényleg bőkezűen bánhatunk majd az extrákkal, azaz nagy felnik is választhatók lesznek szép számban.

Fontos részlet, hogy az ötödik generáció rengeteget nőtt az előző felvonás óta, ami természetesen minden eddiginél tágasabb belső teret eredményez. A teret hivatott növelni a teljes tetőn végig futó panoráma tető, ami a gyáriak szerint nemes egyszerűséggel a legnagyobb lesz, amit eddig autóhoz kínáltak a piacon ebben a szegmensben.

A hajtásláncokról egyelőre semmit nem lehet tudni, ám az MQB platformra váltás sejteti a hibrid változatok érkezését, illetve szintén ez teszi lehetővé teszi a legmodernebb vezetést segítő eszközök beépítését is.

2015 © Minden jog fenntartva. Euroleasing Kft.