Szép gesztus: gratulált a BMW a Mercedesnek az új S-osztályhoz

Konkurencia és versengés jellemzi a Mercedes és a BMW csaknem száz éves kapcsolatát. Ennyi idő alatt már kialakul a tisztelet is, ami olyan megnyilvánulásokhoz vezet, mint például a bajorok legújabb üzenete a csillagos márkának.

Ha valaki nagyon hosszú ideig verseng egy másik illetővel, akkor az akaratán kívül is kialakul egy tisztelet az örök ellenfél felé. Pontosan így van ez a Mercedes és a BMW esetében is, akik már csaknem 100 éve állítanak állandó konkurenciát egymásnak. Köszönik szépen ők így jól vannak, a küzdelem jelen van, de többször megemlítették már a márka képviselői, hogy a másik nélkül nem tudnának mit kezdeni magukkal.

Ennek a tiszteletnek a legújabb megnyilvánulása az, ahogy a BMW fogadta az új Mercedes S-osztály piaci megjelenését. Lejáratás? Pocskondiázás? Dehogy! Természetesen egy látványos videóval gratulációjukat fejezték ki.

https://www.instagram.com/p/CEpBbQvnbXi/?utm_source=ig_embed

A szóban forgó videóban a mostani, immár 5 éves 7-es generáció megy végig egy S kanyarkombináción, majd megjelenik a „szép S” felirat. A videó leírásában is tetten érhető a gratuláció, ami szó szerint így szól: „Hé, szép munka! Mi is nagy rajongói vagyunk az S-nek!”. Természetesen még egy kacsintó fejecske is az üzenethez tartozik, mintegy előre jelezve, hogy azért a bajoroknál is készülődik már az új generáció, mely ráadásul teljesen elektromos kivitelben is elérhető lesz.