Sportosabb megjelenésű változatot kap a Lexus RX Európában

A Lexus a 2021-es modellévre egy sportosabb megjelenésű kivitellel dobja fel az RX szabadidő modell palettáját. Csupán egy évig lesz kapható a Sport Edition.

A Lexus egy kicsit felfrissíti az RX szabadidő modell palettát a 2021-es modellévre. Ennek az akciónak a részeként kerül be a kínálatba egy sportosabb kivitel is, mely a beszédes Sport Edition nevet kapta.

Egészen pontosan arról van szó, hogy agresszívabb lökhárítóval, fekete hűtőmaszkkal és visszapillantó házzal, illetve egyedi 20 colos felni szettel dobják fel a gyáriak az RX modellt.  Ezen felül hangsúlyosabb kiemelést kapnak a küszöbök is, illetve a kocsi hátulján megjelenik egy Black Vision felirat is.

Az RX Sport Edition is választható természetesen a márka jellegzetességének számító Tahara belsővel, ami ugyan finom bőrözésnek néz ki elsőre, de a gyártás során semmilyen állati eredetű anyagot nem használtak fel a megalkotásához.

Arról egyelőre nem számoltak be a gyáriak, hogy a Sport Edition esetében milyen alapfelszereltségre számíthatnak a vásárlók és milyen áron.