Sportos külsővel erősít az Octavia

A Skoda egy új felszereltséggel dobja fel az Octavia palettát. A Dynamic+ csomag azokat szólítja meg, akik ragaszkodnak a sportos megjelenéshez, de az RS paletta már túl kihegyezett nekik.

Új felszereltséggel próbálja megdobni a Skoda az amúgy sem rossz Octavia eladásokat. Az új választható szint a Dynamic+ nevet viseli, a tartalma pedig kizárólag a külső megjelenésre koncentrálódik.

A lökhárító alját egy fekete toldattal dobták fel, ezen felül a hűtőrácsot és a visszapillantótükrök házát is feketével fújták le. Hátulról a diffúzor imitáció lehet árulkodó, hogy van egy komolyabb feláras csomag az autón. Alapáron 17-es felni szett jár a Dynamic+ megrendelőknek, ám egy jelképes összegért ez természetesen 18-asra cserélhető matt vagy fényes fekete színben.

A beltérben fekete tetőkárpit, sportülés és RS dizájnos kormány fogadja a tulajdonost, viszont az RS embléma sehol sem lelhető fel, az továbbra is a csúcsváltozat kiváltsága marad, akár csak a 245 lóerős 2 literes benzines és a 184 lovas dízel egység.