Sportkombi kivitelben is kapható lesz Európában a Volkswagen Arteon

Nemsokára megérkezik a Volkswagen Arteon modellfrissítése, mely a szokásos kozmetikai csomag mellett egy új karosszéria változatot is hoz. Európában is szerencsét próbál a sportkombi kivitel.

A Volkswagen a hónap végén leplezi le hivatalosan az Arteon négyajtós kupé ráncfelvarrását. A CC utódjaként piacra került járgány még most is a paletta egyik legszebbje, így a négyajtós kupé esetében csak enyhe kozmetikai változtatásokat ígér a gyártó. Új lesz a lökhárító és módosított rajzolatot kap a fényszóró is. Belül az infotainment rendszer lesz a legkomolyabb változás, illetve most már elérhető lesz az Arteon megrendelőknek is a részleges önvezető rendszer, mely akár 210 kilométeres óránkénti sebesség mellett is képes lesz kormányozni az autót és lassítani majd visszagyorsítani, ha akadályt észlel.

Ennél fontosabb változás azonban, hogy a kínai piac után nálunk Európában is megjelenik a kombi kivitel, mely az Arteon alap kecsessége mellett kielégítő praktikummal próbál új vásárlókat hajtani a Volkswagen malmára.