Speciális kivitellel búcsúzik a Citroen C4 Cactus jelenlegi generációja

A Citroen C4 Cactus a formai megoldásaival és az ajtókra szerelt légpárnácskáival már magában egy érdekes autó, de a gyáriak ezt most még tovább bolondítják egy speciális széria erejéig. Ez a C-Series, mely leginkább a minőségérzetet javítja az „átlag” változatokhoz képest.

A Citroen kínálatot lehet megosztónak vagy éppen egyedinek is nevezni, egy biztos, hogy nincs még egy olyan autógyártó, amelyik ennyire bátor lépéseket tett annak érdekében, hogy megtalálja a saját stílusát. Ennek az egyik megtestesítője a C4 Cactus, mely magán hordja a francia márkaarculat minden jellegzetességét az osztott fényszóróktól kezdve az ajtókat védő Airbump párnácskákon át.

A járgány tehát egyedi, szeretik is ezt a kártyát kijátszani a gyáriak, aminek köszönhetően még egy speciális széria is felfért a palettára még mielőtt júniusban megérkezik a következő generáció. Ez a C-Series, mely egy kis komolyságot hivatott vinni az amúgy mókás megjelenésbe.

Először is ott van például a színpaletta, melyből kivették az élénk színeket. Lehet kérni hozzá két fehér árnyalatot, ugyanennyi szürkét és egy feketét. A légpárnák egyikét és a ködfényszórókat bordó kerettel látták el, ami eleganciát sugall, akár csak a francia járgány belső tere.

Itt ugyanis szintén megjelennek a bordó elemek, de a legfontosabb újítás a mintázott bőrrel díszített műszerfalon köszön vissza. Mindezek mellett az ülések fehér varrása is egyedi, illetve a beltérben is megtalálhatóak a C-series logók.