Rózsaszínben is itt a Jeep Wrangler

A Jeep sosem ált távol a különleges megoldásoktól, ám eddig leginkább férfias és funkcionális kiegészítőkkel hívta fel a figyelmet a Wrangler modellre. Most viszont itt a rózsaszín árnyalat, mely csak idén év végéig érhető el egy akció keretein belül.

Ha valaki a Jeep egyik legjobb terepesére, a Wranglerre gondol, általában a kompromisszum nélküli off-road élmény és a férfias adrenalinvadászat jut az eszébe. A gyáriak most gondoltak egyet és még egy kicsit hozzácsaptak a különleges élményhez, azaz itt a rózsaszín fényezés is az autóhoz.

A Tuscadero Pink szín az Amerikában népszerű Happy Days sorozat egyik karakteréről Carol ‘Pinky’ Tuscadero-ról kapta a nevét, aki általában rózsaszín ruhákban jelent meg a képernyőn. Az új árnyalat különlegessége még, hogy nem képezi a paletta állandó részét, kizárólag idén novemberig rendelhetik meg a feltűnésre vágyó vásárlók.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy más modellek esetében is elérhetővé válik-e a gyári rózsaszín fényezés, illetve egyelőre a Tuscadero széria csak Amerikában kapható 395 dolláros felár ellenében.