Rolls-Royce a sólyom szárnyán

A Rolls-Royce nem győzi kiemelni, hogy nincs két egyforma modelljük az utakon, ugyanis minden egyes legyártott autó egyedi elképzelés alapján valósul meg. Pont úgy, mint ez a sólyom témára felépített Wraith.

A Rolls-Royce büszke arra, hogy minden egyes autójuk egyedi megrendelés alapján kerül legyártásra, nincs előre kialakított raktárkészlet. Ennek köszönhető, hogy nem találkozhatunk két egyforma Rolls-al az utakon. Persze, ezen modellek között is vannak a különlegesnél is különlegesebbek, mint például a most bemutatott Wraith példány.

Ezt ugyanis teljes mértékben a „sólyom” motívum jegyében alkották meg. Ott van például mindjárt a tetőbe kézzel hímzett vándorsólyom ábra, mely 2500 öltéssel készült el. Egyedi motívum látható a hátsó ülések között is, illetve az egyetlen művész által meghúzott külső díszítő csík egy pontja is így törik meg. A külső egyébként Bala kék színben pompázik, a tető pedig andalúz fehér fényezést kapott.

Mint minden Rolls, ez a példány is a márka goodwoodi üzemében készült el egy természetesen meg nem nevezett vásárló számára.