Robogókkal támadtak egy Bugattira

A közúti támadások sajnos gyakran elforduló események. Viszont az, hogy egy Bugattira támadnak fényes nappal, robogókkal, ráadásul úgy, hogy a tulajdonos benne ül az autóban és vezeti, ez egy kicsit különlegesebb happening.

Nem véletlen az angol kifejezés, hiszen az incidens Angliában, azon belül Londonban történt, ami nem egy szerencsés kezdése a történetnek, hiszen London nem a közbiztonságáról híres. Hiába a legtöbb ember inkább megcsodálná és értékelné az autó műszaki és látványtervi szépségét, vannak olyanok, akik inkább kárt okoznak benne és az emberben, aki benne ül.

Feltehetőleg azért történt az eset, hogy ki tudják rabolni a tulajdonost, szerencsére az oldalüveg ellenállt a betörésnek, amit egy kalapáccsal próbáltak megkísérelni. Többször is megütötte az elkövető az ablakot, de a rémisztő csapások sorozata után a Bugattiban ülő tulaj, azt tette, amit bármely épeszű ember tett volna, kövér gáz és menekülés. Természetesen menet közben már esélyük se volt az üldözőknek, ezt ők is gyorsan realizálták, így hát meg se próbálták üldözni az 1479 lóerős luxus-sportautót.

A videókat az Instagramon osztották meg, név szerint: Yianni Charalambous és a supercar.fails. Hatalmas elérésük van a rövid felvételeknek, ami talán felgyorsíthatja a jogi lépések és eljárások folyamatát.